gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Kada bih poslao paket brzom poštom sa otkupninom da li sam dužan da pokažem ličnu kartu kuriru ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada bih poslao paket brzom poštom sa otkupninom da li sam dužan da pokažem ličnu kartu kuriru ?
Sa otkupom ne a obično daJesi, kad je paket sa otkupninom, mora se pokazati kako kuriru tako i u pošti.
A haKada bih poslao paket brzom poštom sa otkupninom da li sam dužan da pokažem ličnu kartu kuriru ?
Постекспрес је мама. Не што су државни, али су најбољи. Најпристојнији, најтачнији, најпрецизнији. Све нај. Шаљем по двадесет-тридесет пакета недељно и знам све превознике. Пошта државна је и даље најбоља. И поврх свега најјефтинији што ми баш нема логике, ал' ајде.BEX Express i Aks su definitvno najveci lopovi kad su u pitanju paketi i kradja. Naime, pre par godina kada sam roditeljima poslala paket izvukli su sve nove stvari kupljene u inostranstvu kao i cokolade. Prijavila sam to njihovom servisu i posali su tacan iznos vrednosti za koji sam bila ostecena (naravno da taj novac nije moga da zameni originalnost predmeta donetih sa putovanja, ali makar su ispali ljudi). Pre 7 dana isto mi se desilo i sa BEXom. Naime, opet su izvadili cokolade iz paketa, koje sam poslala roditeljima. Kada sam nazvala sluzbu da im ukazem na to da u firmi 'gaje' lopove njihov odgovor je bio samo 'Zao nam je'. Dakle, ovo pisem samo da znate da ovim sluzbama ne saljete nista vredno, jer otvaraju i zatvorene pakete kako bi zavukli prstice u njih i uzeli sta im je drago. Dosad je najsigurnije i najbolje iskustvo bilo sa Post Expressom.
Šta prodaješ/preprodaješ ?Постекспрес је мама. Не што су државни, али су најбољи. Најпристојнији, најтачнији, најпрецизнији. Све нај. Шаљем по двадесет-тридесет пакета недељно и знам све превознике. Пошта државна је и даље најбоља. И поврх свега најјефтинији што ми баш нема логике, ал' ајде.
Izgleda da ne saljes sa otkupom od 20-30 000 onda bi video kako su najjeftinijiПостекспрес је мама. Не што су државни, али су најбољи. Најпристојнији, најтачнији, најпрецизнији. Све нај. Шаљем по двадесет-тридесет пакета недељно и знам све превознике. Пошта државна је и даље најбоља. И поврх свега најјефтинији што ми баш нема логике, ал' ајде.
Имао откуп од 130000 хиљада и нисам имао проблем.Izgleda da ne saljes sa otkupom od 20-30 000 onda bi video kako su najjeftiniji
Зашто је то битно?Šta prodaješ/preprodaješ ?
Ma ako prodaješ telefone, delove od kompova/laptopova, konznole za igranje ja bih možda pazario.Имао откуп од 130000 хиљада и нисам имао проблем.
Зашто је то битно?
Не друже, неке телефоне сам продавао.Ma ako prodaješ telefone, delove od kompova/laptopova, konznole za igranje ja bih možda pazario.
Možda postexpresom, ili ko paket običnom poštom.Zna li neko kako najeftinije poslati paket za Bosnu (iz Beograda) ?
Hvala najlepše!
Парадоксално, најбоље аутобусом на редовној линији ако је на рутиZna li neko kako najeftinije poslati paket za Bosnu (iz Beograda) ?
Hvala najlepše!