Slala golišave slike kako bi prikupila novac i donirala Australiji!

Luda Srpska Druzina

Veoma poznat
Poruka
14.718
"Instagram me je obrisao, simpatija mi se ne javlja, porodica me se odrekla, ali je**ga spasimo koale!"

Manekenka i influenserka Kejlan Vord (20) iz Los Anđelesa odlučila je da se protiv požara u Australiji bori golišavim fotkama.
Ona je na društvenim mrežama objavila da će svakome ko joj pošalje priznanicu da je nekoj od dobrotvornih organizacacija koje pomažu u borbi protiv požara u Australiji uplatio novac poslati svoju golu sliku.
Kejtlan je uspela za samo dva dana da prikupi 500.000 dolara, iako je očekiva mnogo manju cifru.
Sad je angažovala četvoro ljudi kako bi joj pomogli da proće kroz hiljade privatnih poruka, verifikuje donacije i odgovori vrućom fotografijom.

"Videla sam sve te objave na Twitteru o požarima u Australiji i zaista sam se zabrinula, jer nije previše medijski propraćeno, te ljudi ne doniraju dovoljno", ispričala je ona za "BuzzFeed" i dodala da se njena porodica prošlo leto našla u sličnoj situaciji kada je morala da se sklanja zbog požara koji je harao Kalifornijom.

Vordova je kampanju pokrenula na Twitteru, a o akciji je pisala i na Instagramu. Juče se požalila kako joj je profil deaktiviran jer iz Instagrama tvrde da je prekršila smernice o seksualnom sadržaju.
Ona ističe kako nije prekršila nikakva pravila.

"Instagram mi je deaktiviran, porodica me se odrekla, a tip koji mi se sviđa ne želi da razgovara sa mnom zbog tog tvita. Ali je**ga, spasimo koale", napisala je ona na Twitteru.

Slala golišave slike kako bi prikupila novac i donirala Australiji!

Zamisli odrekla je se familija zbog toga sto je obecala da ce slati gole slike, a ni jednu nisu videli i ta ista familija glasa za zakon po kome zena moze slobodno da dovede drugog muskarca u svoj krevet pored rodjenog muza, ali ne i da salje gole slike. Familija...? Je l bi se neko od vas odrekao cerke koja salje gole slike po toj seljackoj internet zajednici, gde najvise lajkova imaju neke droplje na wc solji, bljaks?
Familija koja deli lajkove golim devojkama i dislajkove smernim zenama? Moral je stvarno otisao daleko u srednji vek....

Devojka je resila upakuje svoj egzibicionizam u humanitarnu akciju. Sigurno je mogla nadje I neki drugi nacin prikupi novac, npr ko uplati dobije pricu za laku noc ali da li bi uspela zaradi toliko za dva dana.
Naravno da ne bi.

Devojka je resila upakuje svoj egzibicionizam u humanitarnu akciju. Sigurno je mogla nadje I neki drugi nacin prikupi novac, npr ko uplati dobije pricu za laku noc ali da li bi uspela zaradi toliko za dva dana.
Naravno da ne bi.
Prvo moras posaljes priznanicu si donirao pa onda stigne :lol:
Dobro, evo bar utešne nagrade z:mrgreen:

1578518790775.png

Back