T
trachara
Gost
kll
takvi kao ti unistavaju forum
hocu reci ekipa vas
da znas samo
takvi kao ti unistavaju forum
hocu reci ekipa vas
da znas samo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda, kad je bila sa tom dvojicom nije znala da ima decka. :-| Znas ono kad drugarice kazu devojci "Bila si sa njim samo dva sata, kako mozes da kazes da ti je on decko?"
... slagala me devojka da je imala samo dva tipa, a imala ih je 4. Sta da radim, osecam se povredjeno?
... slagala me devojka da je imala samo dva tipa, a imala ih je 4. Sta da radim, osecam se povredjeno?
Od-kud ti znas koliko je ona imala tipova?
Verovatno je prelezalo 1000 njih....![]()
ja nikako ne mogu da se setim da je M.P. baš to rekao...Мада, сети се шта каже Мали Принц - "Ми који волимо, ми не бројимо."
Pa da ih je imala i 222-ojicu, kakve to ima veze s tobom...to je njena privatnost pre tebe, ustalom, slagala te je jer je verovatno skontala da ćeš da dižeš frku oko glupe cifre.... slagala me devojka da je imala samo dva tipa, a imala ih je 4. Sta da radim, osecam se povredjeno?
pazi ovako...ako te je povredila povredi i tu nju samo jace...ako te je slagala slazi i tu nju jos jace...... slagala me devojka da je imala samo dva tipa, a imala ih je 4. Sta da radim, osecam se povredjeno?