Sladoled

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.780
Da Frikom ima jeftinije cene u Makedoniji nego ovde?

Sladoled koji kod nas kosta 120 dinara u Makedoniji kosta 95. A gde su tu troskovi puta, porezi, granice itd itd...

Da li treba izbegavati Frikom da ne kazem bojkotovati jer su kod nas bezobrazno skupi?
Pokazali su da mogu da prodaju po povoljnijim cenama i da imaju zaradu.

Ako su cene niže u Makedoniji nego kod nas, možda je i opravdano. Neznam na šta ciljaju na ljude koji kupuju skuplje-zato što misle da je bolje ili na one sa srednjim budžetom ????

jao, baš juče sam komentarisala kako su bezobrazno skupi :lol:
kupila mužu i detetu dva sladoleda na štapiću -150 dinara! čoko moko je bio 30 prošle godine čini mi se, ovog leta u junu 40, pa sad 50 din, a realno s.ranje od sladoleda.

Nije lepo:evil: a opet Frikom ima odličan sladoled i jeftiniji je od Nestle...šta znam kod njih to funkcioniše kao konkurentni uvoz, tj. da utice na cenu smanjenja domaceg sladoleda a kod nas obrnuto...msm naopaki smo i to ti je:mrgreen:

Sladoled koji kod nas kosta 120 dinara u Makedoniji kosta 95. A gde su tu troskovi puta, porezi, granice itd itd...

Da li treba izbegavati Frikom da ne kazem bojkotovati jer su kod nas bezobrazno skupi?

Sad cu ti prebacim temu na nepravdu :mrgreen:

Vidi, kada su takve stavri u pitanju, mislim da je stvar izbora - kao sto ja iz principa ne zalazim ni u Usce, ni u Delta City, osim ako je bioskop u pitanju.

Sto se samog frikoma tice, mislm da je za njihov kvalitet i 95 dinara mnogo.

Takve stvari se po nekada dogadjaju.

Ima za to raznih razloga.

Jedan od razloga je i nedostatak konkurencije.

Inace, pravljenjen sladolada je vrlo unosan posao.

Ne znam, Deltini su mi lepsi i ukusniji. Od ovih sto ja jedem Frikomove varijante su mi vodnjikave.

U Venecueli su najukusniji sladoledi marke MAGNUM:

Helado_Magnum_2.jpg

Ne bih da sabotiram (dobro, možda malo samo :zkez:) na temi o Frikomu i politici cena u matičnoj nam majci zemlji i ostalim zemljama u okruženju, no mojim čulima i duši najviše paše Nestle Devil!

1z56ps8.jpg

I izgledaju ukusno :)

Jesu ukusni, ali su i malo skupi...

Sada se probijaju sladoledi iz automata koji su znatno jeftiniji, a dosta ukusni.(ukusniji nego ranije sto su bili!)

Samo ubacis prasak u automat i uzlazi sladoled !

A najveca moda i najskuplji su sladoladi od jogurta (Yogen Fruz) sa vocem koji se kupuju na tezinu!

Yogen-Fruz.jpg

Bilo bi dobro da neko u Srbiji kupi frankiciju za proizvodnju ovih sladoleda koji se mogu prodavati citave godine!

Mislim da svi vi,koji govorite i pisete da "FRIKOM" ovakav i onakav,niste u pravu.Pre svega,sta je njihov glavni proizvod.??? Pa sladoled naravno ! Kako se sladoled
koristi ??? Pa lize se !!! Da li je njihov sladoled sladak ??? Jeste sladak je !!! Da li njihov sladoled ukusan ??? Jeste ukusan je !!! Da li njihov sladoled ima
raznorazne divne boje ??? Jeste,ima ih u divnim bojama.!!! Pa ja stvarno neznam sta vi ,sta vi,koji kritikujete taj nas ponos nacije,sta vi stvarno hocete ???

Imate sladoled koji je sladak,koji je ukusan,koji ima predivne boje....i koji se na kraju krajeva LIZE. E pa znate sta.Ako vi nadjete nesto sto se LIZE,a sto je
tako ukusno kao sladoled,i pritom,JEFTINIJE od sladoleda.......Izvolite......slobodno LIZITE TO. !!!

Back