gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Promenijo mi se san ... Nikako da utvrdim spavanje vetj je sve povrshinski otuda sam jako umorna i nenaspavana ....da li to mozhe biti do klimaksa ? Misim jedan od prvih simptoma a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promenijo mi se san ... Nikako da utvrdim spavanje vetj je sve povrshinski otuda sam jako umorna i nenaspavana ....da li to mozhe biti do klimaksa ? Misim jedan od prvih simptoma a?
Citaj pred spavanje, ja uvek citam jedan sat ( nekada i duze) pa tako zaspim sa knjigom.Promenijo mi se san ... Nikako da utvrdim spavanje vetj je sve povrshinski otuda sam jako umorna i nenaspavana ....da li to mozhe biti do klimaksa ? Misim jedan od prvih simptoma a?
Zasto?
Kada lezes?
Sta radis uvece umesto da spavas?
Osetim umor al ne mogu zaspati tek posle mnogo muke i tad to spavanje nije od kvaliteta ima 10 Dana da se 3-5 x probudim u toku notji ....inache sam vazda gledala da spavam 6-7 sati u komadu
Osetim umor al ne mogu zaspati tek posle mnogo muke i tad to spavanje nije od kvaliteta ima 10 Dana da se 3-5 x probudim u toku notji ....inache sam vazda gledala da spavam 6-7 sati u komadu
Koliko imas godinica matorapa da znamo dal si u pauzi menosa...Inace ybga,nalolaj se pivom i zaspaces u fullu,a ako si antialkos ili leceni alkos, onda se konsultuj s docom pa pij bromazepan...
Nije alkohol dobar lek protiv nesanice. uzmi bre neki besedin, sa 40 sigurno neces postati zavisna od njega.Nisam nikad Alkohol pila nebi trebala sad sa 40 godina da pochnem
Nije alkohol dobar lek protiv nesanice. uzmi bre neki besedin, sa 40 sigurno neces postati zavisna od njega.
Najbolji prirodni sedativ u vašim godinama je Ruski čaj (epilobium angustifolium). Ima ga od skora i kod nas, ali samo putem internet prodaje. Jako je dobar antioksidans (povišen holesterol), antiandrogen (inhibira produkciju muških hormona (maljavost, akne, policistični jajnici) i sedativ (uvodi u san).
Jedna do dve šolje uveče pola sata pre spavanja, i spavaćete mirno do jutra.
Moguće je da vam nesanicu donose lekovi, pogrešna ishrana ili hormonska transformacija. U tim godinama antioksidantna zaštita estrogena počinje da slabi, njegova koncentracija počinje da opada, sve češće ste u stanju oksidacionog stresa. Povišen holesterol je prvi signal da vam je hitno potrebna antioksidaciona dopuna.
Moja supruga je u sličnim godinama i zahvaljujući Epilobiumu još uvek nema karakteristične simptome žena tzv zrelog doba.
Svaki lek koji unosite u organizam podiže vaš nivo oksidisanog holesterola u krvi.
pa sta znam ono koje teme muce tih dana kad se probidi covek u po noci su uzrocnik nesanice
]Samo ruski čaj uveče pola sata pre spavanja[/B].