Slabo mi radi prisluskivanje pretrazivaca

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.410
Ranije mi se desavalo da naletim na neki zanimljiv sajt, zanimljivi clanci , teme i slicno...
U poslednje vreme nista.
Znaci ubodu poneku reklamu za e prodavnicu, ali za zanimaciju nista.

Budu tu neki sajtovi sa verovali ili ne , kao ovo krstarica zanimljvosti i vesti iz nebesa za cudjenje, ali to nije interesantno jer em znas da su lazne em nabudzene em sve neke glupe vesti...kao da mi dete sa 5 godina odredjuje sta je interesantno...

Sa druge strane youtube vec ume da ubode mnogo bolje, ali oni i ne prisluskuju nego ti rade po historiju i cross linked od pogledanih videa...

I tu dolazimo do moguceg uzroka ali ne mora da znaci...
Moje googlovanje je toliko diversifikovano , razlicito da na kraju ubedi google da imam 5 godina ili da ne znam sta hocu pa moze da mi poturi sadrzaj za debile..
Ali zar googlovanje i ne treba da bude diversifikovano....mislim googlas ono sto ne znas , ne googlas 50 puta istu stvar.

Ili je net ponuda otisla u materinu...Jer mene teme da je kafa zdrava, da je kardiolog od 109 godina otkrio tajnu dugog zivota i slicne baba vanga teme , ne interesuju...
Gledam u busu sta svi , ali bas svi gledaju na mobilnim, koriste neku aplikaciju pa im izlaze razne nepovezane objave raznih korisnika...
Nekad bude na 40 objava neka zanimljiva, ali vrteti 40 da bi bilo nesto malo zanimljivo , auuuu, zovite me lenjivac..I opet tu su mi jasne zene koje gledajuci haljine imaju skoro 100% pogodak, tj svaka ponuda da pogledaju sledece je opet neka haljina..kupovina.

I primetio sam kad hocu u sivu zonu, znaci hakeraj i slicno....mnogo mi je bolje da uzmem svez browser, nego da radim sa svog uhodanog...totalno razliciti rezultati i mnogo bolji...
Virgo browser je bolji za sve crack warez online sa prevodom varijante... ili mkv 400...

Jako cudno,ja nedavno pricao sa mojim o bezbednosti u vozilu,kako se treba vezivati.Nedelju dana mi iskakale reklame za to,pao mi mrak na oci. (YT i Google)
A sta se cudis, imas negde na netu lik postavio video gde je na nov sistem koji je instalirao stavio samo najosnovnije I par dana pricao o cat food bez otvaranje Web stranica Google I tako to I posle par dana reklame za cat food pocele da se pojavljuju

Ne znam ko je miodrag stankovic, ali ja stvarno imam problem da u raznovrsnosti mojih pretraga njihovi algoritmi prave samo stetu...

Znaci udaljavaju me od trazenog rezultata, oboje search.....
A necu ni da pocinjem pricu o sveznalicama programerima koji od svog dupeta ne mogu nista razumno da vide, nego sve znaju a nista ne znaju...
Uostalom delimicno se razvoj softwarea tako i odvija , bas zbog dupeta od programera...

Back