Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VesticaBG:Takvi svakoj nalaze manu i nijedna nije dovoljno dobra za njih... Iz mog iskustva...
Cekam kuma:Mislim da ću da preskočim sutlijaš veceras.
ovaj.. da te je startovao jo$ neki tip ili vi$e njih, sigurno je da bi zaboravila na ovog sirotana kojeg naziva$ slabicem. Ovako je ochigledno da si frustrirana i da se nervira$ $to te niko osim njega ne startuje iako si slobodna, pa spamuje$ ovde po forumu kako je on slabic, a u stvari se oseca$ jadno jer te ne cimaju macho likovi vec tamo neki meku$ac.. skroz logichnoblizance:Da,ali vidis,kad sam bila zauzeta on je bio hrabar,sad kada sam slobodna on se plasi.Malo mi je to ......ipak SLABIC.Sta, kao dok sam bila u vezi manje mu je bilo blam da ga otkacim a sad ce ga kao vise boleti ako ga otkacim.Oni su svi neodrasla decurlija!
Da mi se zaista toliko dopada da bih bila s'njim ja bih ga do sada sigurno startovala ili mu dala do znanja sta osecam.Sigurno se ne bih ponasala kao on.Mene zapravo vise nervira sto covek nema herca da kaze sta hoce pa da istrpi istinu ma kakva ona bila.Nervira me to neko licemerje ili je to mozda upravo ono sto ti kazes:mozda ne zna sta hoce.Blackaquarius:Sto ti njega ne startujes ako ti je toliko stalo. Bas bih voleo da vidim i to. Ja kad sam startovao jednu od mojih bivsih devojaka ona se snebivala sve je kao nesto sramota, a znam da joj se svidjam. Mozda treba da ozbiljno porazgovaras sa njim i vidis sta zeli. Mozda ne zna sta hoce?
blizance:Da mi se zaista toliko dopada da bih bila s'njim ja bih ga do sada sigurno startovala ili mu dala do znanja sta osecam.Sigurno se ne bih ponasala kao on.Mene zapravo vise nervira sto covek nema herca da kaze sta hoce pa da istrpi istinu ma kakva ona bila.Nervira me to neko licemerje ili je to mozda upravo ono sto ti kazes:mozda ne zna sta hoce.
Neverovatno je koliko toga ima...Znam mnogo njih koji bi se usudili da urade nesto jako jako hrabro po pitanju bilo cega osim u odnosu sa zenom...Ispadosmo neki strah i trepet, da ocekujemo bogznasta pa se tu pripremaju i muce kao za sudski proces...Posto je to nepopravljivo stanje ja ne mogu da pusstim onog ko mi se svidja zato sto on nema petlju da mi pridje...nastupim sama ohrabrim ga koliko mogu...zeleno svetlo je ko kuca pa ako nema niceg znaci da nece...Milion gestova postoji gde se moze zakljuciti da li ima dopadanja ili ne...jedan od najtacnijih je da kad vam npr dodje u posetu i sedi zgrcen gledajuci na sat ili prema vratima, dignete ruke jer mu se ne dopadate...Drugo je kad je opusten i ne ide mu se kuci...tad nastupaj ako on ne ume da se izrazi sta hoce...ne puscaj sto kazu vec u tri poteza obaraj...blizance:Interesuje me,zasto su neki hrabri,jaki,muzevni,inteligentni,pametni,uspesni....muskarci neverovatni slabici kad su u pitanju zene.Nisam verovala da je zaista tako ali se stalno uveravam u to.Predju ljudi neke godine + iskustvo a oni slabici bili i ostali.Mozda pojedine zene u njima bude ovu osobinu pa se smanje na znce pirinca kad se zaljube.Sta vi mislite?
Bravooooo ariela!!!!!ariela:Neverovatno je koliko toga ima...Znam mnogo njih koji bi se usudili da urade nesto jako jako hrabro po pitanju bilo cega osim u odnosu sa zenom...Ispadosmo neki strah i trepet, da ocekujemo bogznasta pa se tu pripremaju i muce kao za sudski proces...Posto je to nepopravljivo stanje ja ne mogu da pusstim onog ko mi se svidja zato sto on nema petlju da mi pridje...nastupim sama ohrabrim ga koliko mogu...zeleno svetlo je ko kuca pa ako nema niceg znaci da nece...Milion gestova postoji gde se moze zakljuciti da li ima dopadanja ili ne...jedan od najtacnijih je da kad vam npr dodje u posetu i sedi zgrcen gledajuci na sat ili prema vratima, dignete ruke jer mu se ne dopadate...Drugo je kad je opusten i ne ide mu se kuci...tad nastupaj ako on ne ume da se izrazi sta hoce...ne puscaj sto kazu vec u tri poteza obaraj...
Imam ja i tttteeebbbbeeee!!!!!Blackaquarius:Izgleda da oboje neznate sta zelite. Sto onda stvarno postavljas takva pitanja ako neznas sta zelis. Biti il nebiti pitanje je sad?
jos bolja je ona cuvena pesma "Ti nemas prava na mene, ti si ih imao stotine, na tvome krilu su spavale a ja sam samo imala tebe ....... "![]()
![]()
Hocu ako pocne da mi se svidja!!!!milimail:Pa, moyda da se ponasas isto kao on, mozda to upali. Startuj ti njega, onako neprimetno...
blizance:Hocu ako pocne da mi se svidja!!!!
Ma nismo se mi nikada druzili,samo se vidjamo svakoga dana sticajem okolnosti.Radimo zajedno,eto to je!NaTivEprIDe:a to ce biti .......... nikad, s' pretpostavkom da je druzenje do sada bilo "intenzivno". tema otvorena josh pre dve nedelje.
znachi, malena, nishta ni od one varijante kresa koju sam spomenu, a ? :sad:
i nemoj, decko definitivno nije zasluzio ... ;-)
Hmmmm,hmmmm,interesantno izlaganje,ocigledno iskusne osobe.Hvala!Pozdrav!intra:Moje mišljenje je da će Vam većina muškaraca prići i startovati "sa hercom" ako nije zaljubljen u vas i nije ga puno briga ako bude odbijen. Ovaj je zaljubljen, stalo mu je i to je i rekao. I to kad je znao da si u vezi - baš tim je pokazao da mu je stalo i da je spreman čekati dok ne budeš slobodna, nakon svega očekuješ da on navali onako muški,a on se osjeća pomalo povrijeđeno zbog žrtve koju je podnjeo - po meni je jasno: pređi malo ti preko nekih svojih ubjeđenja i daj mu šansu da se malo otvori siguran sam da će te prijatno iznenaditi. I naravno hit dana:"Ako imaš herca, kupi mi bundu od nerca."![]()