Slabi i jaki automobili

Lepo rekoh da treba znati ovako voziti a najlakse je otici u obrtaje i samim tim imati vecu potrosnju.
Za razliku od tvog ovaj moj ima i asistenta kad da menjam brzine i generalno ako ga se pridrzavam ima malu potrosnju.
Cak je i fabrika dala neke neverovatno male podatke o potrosnji ovog keca.
Ali dokaz da se vise radi o vozacu je moj prethodni auto Golf 4 1,6 16V 2002 koji je pokazivao po bordu potrosnju pri 100 km/h citavih 3,7-4L ali je u gradu potronja bila 8,5 i ispod toga nije mogao.
Pre neki dan odem po jednog Focusa 2003 i standardno vozim ovog keca koji je zena vratila a ja sam se vratio sa Focusom.
Focus vazi za jedan izuzetno upravljiv automobil ali posle voznje ovog BMW-a Focus je bio smesan u voznji.
Takodje je lik kom sam prodao jedan BMW 120d Hamman 2006 bio odusevljen kako se vozi a ima BMW 3 i 7 i ovaj je uzeo za zenu a kaze da tamo gde je ovaj isao kao po sinama ovi ostali izletali iz tih krivina. Covek odudevljen.

BMW je prezanimljiv za voznju, al to je sasvim druga tema :D Da sam sam imao kinte uzeo bih od tebe tvoj ;) Al jbg, za krshine se ima samo xD

Back