Slaba tačka

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lapsi

Poznat
Poruka
8.235
Slaba tačka ili Ahilova peta je nešto što ima svaki čovjek ili žena na ovome svijetu!
Šta je vaša slaba tačka? Kako reagujete kada neko dotakne tu ranjivu zonu?
Da li skrivate svoju slabu tačku?
Da li kod neprijatelja tražite slabu tačku?
Koliko žene koriste muškarčevu slabu tačku i obratno?

I u sexu postoje muške i ženske slabe tačke, ali bih ipak temu proširila na duhovnu ranjivost.

Poslednja izmena:
@Simo Dubajić
Simo, je li ovo tvoja životna priča?

Slaba tačka​

Dode Hoek​

krimić, triler, akcioni, dramski, misterija | Belgija
Reditelj: Nabil Ben Yadir

SINOPSIS​

Sadašnjost u flamanskoj regiji Belgije. Jan Verbek je beskompromisni policijski načelnik jedinice za borbu protiv droge u Antverpenu. Poznat kao čovek sa nula tolerancije, veoma je popularan u narodu i medijima. U zemlji se podiže prašina kada Jan, pred izbore, najavi da napušta policiju i pridružije se ekstremno desničarskoj partiji. Tokom svog poslednjeg radnog dana u policiji, on predvodi odvažnu raciju laboratorije za proizvodnju droge u Šarlroi, što će pokrenuti niz nepredvidivih i nasilnih događaja koji ga mogu koštati ne samo gubitka izbora, već i slobode. Ovaj uzbudljiv akcioni triler prepun je korumpiranih policajaca, mahinacija i neočekivanih obrta u radnji.

Šta je vaša slaba tačka? Kako reagujete kada neko dotakne tu ranjivu zonu?
Da li skrivate svoju slabu tačku?
Da li kod neprijatelja tražite slabu tačku?
Koliko žene koriste muškarčevu slabu tačku i obratno?

Slaba tačka je porodica. Burno reagujem kada ih neko povredi, ili im učini nepravdu.

Mislim da ne krijem svoju slabu tačku.

Nemam neprijatelje, a u vezi ne tražim slabe tačke partnera, niti on traži moje slabe tačke.

Moja slabost se ogleda u nepostovanju mene. Trudim se biti dobar čovjek i smatram da i jesam, ali sam doživljavala mnogo razočaranja u vidu da me neko iskoristi, bilo materijalno, bilo gazenjem mojih osjećaja u smislu da omalovaži moju pomoc, neprijatno odbije ili jednostavno nakon svega okrene leđa. Ma koliko se trudila da to zanemarim, zaboljelo me je, bar na kratko.
Mislim da odatle i kreće moj cinizam i sarkazam, koji nekada zna biti vrlo ozbiljna pretnja da se ne predje granica.

Moja slabost se ogleda u nepostovanju mene. Trudim se biti dobar čovjek i smatram da i jesam, ali sam doživljavala mnogo razočaranja u vidu da me neko iskoristi, bilo materijalno, bilo gazenjem mojih osjećaja u smislu da omalovaži moju pomoc, neprijatno odbije ili jednostavno nakon svega okrene leđa. Ma koliko se trudila da to zanemarim, zaboljelo me je, bar na kratko.
Mislim da odatle i kreće moj cinizam i sarkazam, koji nekada zna biti vrlo ozbiljna prednja da se ne predje granica.
Ti je u redu, samoodbrana.

Back