Slab stomak? Problemi sa dijarejom.

Kako to da meni nisu nikada ponudili?
Ja samo krkam probiotike i Intestu.
Svi doktori prvo pokušaju da ti "uvale" najskuplje lekove- to pod jedan.
Drugo- prepišu često čist placebo (opet- da se proda, naročito ako su u pitanju privatni doktori).
Farmaceutska mafija, šta se čudiš, čak ni internet ne daje sve informacije, jbg ja sam neki ***** pri vojsci bila ceo život (više nisam, ali ne idem kod civilnih doktora, ni državnih ni privatnih, koliko znam i civili mogu da zakažu pregled na VMA, idi ti tamo, veruj mi.)

To Sam I ja uzeo u razmatranje,verujem da je u pitanju neka namernica koju konzumiram,inače kako funkcionišu ti testovi,hvala unapred.

Funkcionisu tako sto ih prvo uradis test, zatrazi od svog maticnog uput za alergo test, kozni ili onaj iz krvi. A najbolje, nesto sto ce ti otkriti da li je do virusne infekcije, parazita ili bakterija, uradi jedan pregled metodom kvantne medicine. Tacno ces znati da li je do hrane ili neceg drugog.

Čuo sam za taj ugalj ali nikad nisam probao, uvek koristim onaj probiotik ivančić i sinovi,skup je sve mu j*bem ali radi posao.
Sećam se prababa pokojna kad mi je bajala jer sam imao noćne more pa sam "kusao" iz nekog tanjira izmrvljen ugalj,ali ništa više od toga.Bog da je dušu prosti.
Onda nikad nisi ni uzeo probiotik.
Probiotske kulture deluju na razlicite delove creva i stomaka , ali su ipak napravljene tako da nisu trajne , normalno da bi se kupovali.
..............................................................................................................................................................................................
Liobif- usna duplja ,jednjak , zeludac
Flonivin bs tanko crevo , usna duplja
Flobian ,iritabilna creva , debelo crevo .
bb12 dobar
(Ali pre toga moras da pijes neku konbinovanu terapiju ,mozda imas amebe. )

Ako ne dobijem dijareju barem jednom u mesec dana onda ništa nisam uradio.Već 4 godine imam probleme sa stomakom,verujem da je preosetljiv, gutam probiotik ko' kur*c.Ne konzumiram ni neku jaku hranu uopšte,izbegavam jako masnu hranu,volim da pojedemo po koju ljutu papriku ali dobijem bolove u stomaku kasnije(ne dijareju) .Evo sad ležim u krevetu imam dijareju a nemam probiotik plače mi se,pojeo sam oko 10 kila čokolade za kuvanje ubiće me šećer ne smem ni da zaspim.Vodim zdrav život,možda bi trebalo da krenem da pijem kafu a? Ćale ako je imao dijareju u poslednjih 20 godina sečem onu stvar.Šta velite dobri ljudi?

Hahahahaha, isto su me pitale stotine i stotine hiljada onih sa dijarejom.
Promeni radno mesto/životno okruženje i poboljšaj higijenske navike.
Hrana slabog kvaliteta je tu najmanji problem.

Funkcionisu tako sto ih prvo uradis test, zatrazi od svog maticnog uput za alergo test, kozni ili onaj iz krvi. A najbolje, nesto sto ce ti otkriti da li je do virusne infekcije, parazita ili bakterija, uradi jedan pregled metodom kvantne medicine. Tacno ces znati da li je do hrane ili neceg drugog.
Candida species, gljiva sa creva koja se namnožila usled disbalansa flore. Jedini problem sa ovim važnim podstanarem digestivnog trakta je taj što svoje izlučevine ubacuje u krvotok te otud pospanost, dekocentracija, nesanica tokom noći... Iako potrebna, nije dobro kada se namnoži. Posle pomenutih simptoma ako ignorišemo upozorenja može doći i do smrtnih ishoda.

jel si nosio stolicu na patogene bakterije?

sad cu ti reci sta da radis ali to smes samo ako si zdrav i ako je u pitanju samo obican poremecaj varenja

ovo 100% zaustavlja proliv ali ako imas neko zariste u organizmu mozes imati drugih problema ..

i ne zezam se..sad kad budem napisao delovace ti kao zezancija ali nije..ovo mi je rekao prijatelj koji je profesor na medicniskom fakultetu kad sam ja davno imao problem sa tim zbog nekog poremcaja varenja (dakle nije bapski lek)
..(a sam sam sebi napravio problem jer sam tog dana svasta jeo i bavio se sportom i kupao u vreloj kadi sa punim stomakom..ma boodala)..ali mi je organizam bio zdrav i zato sam mogao da uradim ovo.

gustin..idi u prodavnicu i kupi gustin..to je ono sta se kupuje kad pravis krempite..napravice ti krempitu u zelucu..ne zezam se

jedna supena kasika gustina se razmuti u casi vode i popije..nije cak ni mnogo gadno
100% pomaze..
proliv ce u roku od jednog dan stati..
ja sam skoro dehidrirao..3 dana sam bio kao protocni bojler..dovoljno je bilo da popijem 1cm tecnosti i da minut kasnije izbacim u solju..
ovo me je spasilo.

i ponavljam ne zezam se..iako sam poznat po tome ovde..ovo je "real deal" ma koliko cudno zvucalo.
ali moras biti zdrav jer zariste onda moze preci na drugi organ..ovo sigurno zaustavlja proliv.
Sase vidi ko ma iskustva, skidam kapu, svaka čast, nisu tebe metli zalud...znao sam ja...svi mi govorili da grešim ali ja sam im ukazivao na ono što nisu primećivali...ti nisi običan, ti si rodjeni...talenat...

Candida species, gljiva sa creva koja se namnožila usled disbalansa flore. Jedini problem sa ovim važnim podstanarem digestivnog trakta je taj što svoje izlučevine ubacuje u krvotok te otud pospanost, dekocentracija, nesanica tokom noći... Iako potrebna, nije dobro kada se namnoži. Posle pomenutih simptoma ako ignorišemo upozorenja može doći i do smrtnih ishoda.
Da ne reklamiramo tako tezak lek , popije jedan diflukan . Ali to se prisistvo laboratorijski dokazuje, pa onda pije.
....................................................................................................................................................................................
Slicno pomazu i kapi artichoke , pre jela desetak do dvadeset kapi na jezik.

Ako ne dobijem dijareju barem jednom u mesec dana onda ništa nisam uradio.Već 4 godine imam probleme sa stomakom,verujem da je preosetljiv, gutam probiotik ko' kur*c.Ne konzumiram ni neku jaku hranu uopšte,izbegavam jako masnu hranu,volim da pojedemo po koju ljutu papriku ali dobijem bolove u stomaku kasnije(ne dijareju) .Evo sad ležim u krevetu imam dijareju a nemam probiotik plače mi se,pojeo sam oko 10 kila čokolade za kuvanje ubiće me šećer ne smem ni da zaspim.Vodim zdrav život,možda bi trebalo da krenem da pijem kafu a? Ćale ako je imao dijareju u poslednjih 20 godina sečem onu stvar.Šta velite dobri ljudi?
Jednu kasicicu mlevene kafe,ako ne mozes samo nju,sipaj malo secera i promesaj u soljicu, garantovano najbrze moguce za zaustavljanje dijareje.Malo je neukusno,ali poznato je da su neukusni lekovi uvek bolji od ukusnih

Da ne reklamiramo tako tezak lek , popije jedan diflukan . Ali to se prisistvo laboratorijski dokazuje, pa onda pije.
....................................................................................................................................................................................
Slicno pomazu i kapi artichoke , pre jela desetak do dvadeset kapi na jezik.
Da ali ako se radi u stresnom i nehigijenskim uslovima onda se problem neće rešiti.
Treba promeniti radno mesto, ja sam tek tada rešio problem.
Žali Bože bačenih para, a sad evo mogu uslikam - vretenasto zaobljeno mekše i solidne dužine :hvala:

Ne mora da znaci da je kandida, a ako jeste bas ce da je izleci tim cokoladama koje tamani.

1x mesecno neki proliv nije nista, to valjda svako i ima ( ja doduse ne, kod mene je sve dijametralno suprotno).
Nema tu frke, nemoj da jedes te ljute papricice, one su bas uzrok za prolive. Ako nemas cesce, onda batali i pomisli
da ti kao nesto nije u redu.

Back