Skype problem

Peca.o

Zainteresovan član
Poruka
115
Poštovani prijatelji
Evo vec danima mi ne funkcioniše SKYPE ne znam šta je u pitanju.Nekada je radio bez problema,a sada ne funkcioniše.Kad god ga ponovo instaliram nece ništa da otvori,a samo otvaranje traje večnost.Pritom na drugom kompjuteru u istoj kući taj isti skype nalog koji imam već duže vreme radi normalno.Da li neko zna šta je u pitanju i šta da radim?Znam da sam jednom pokušao da skinem noviju verziju,išao sam na ono klasično update,ili šta već...ali od tada SKYPE nisam ni koristio,pa i ne znam šta se sve isdešavalo.Sada sam instalirao (u celom ovom ludilu) neku skype aplikaciju koja se zove CLIK TO CALL i evo ne mogu nikako da je obrišem iz kompjutera,a SKYPEi dalje ne radi.Moram u inostranstvo i SKYPE mi je preko potreban pa vas molim za pomoć.Šta da radim?

Poštovani prijatelji
Evo vec danima mi ne funkcioniše SKYPE ne znam šta je u pitanju.Nekada je radio bez problema,a sada ne funkcioniše.Kad god ga ponovo instaliram nece ništa da otvori,a samo otvaranje traje večnost.Pritom na drugom kompjuteru u istoj kući taj isti skype nalog koji imam već duže vreme radi normalno.Da li neko zna šta je u pitanju i šta da radim?Znam da sam jednom pokušao da skinem noviju verziju,išao sam na ono klasično update,ili šta već...ali od tada SKYPE nisam ni koristio,pa i ne znam šta se sve isdešavalo.Sada sam instalirao (u celom ovom ludilu) neku skype aplikaciju koja se zove CLIK TO CALL i evo ne mogu nikako da je obrišem iz kompjutera,a SKYPEi dalje ne radi.Moram u inostranstvo i SKYPE mi je preko potreban pa vas molim za pomoć.Šta da radim?

nisi naveo koji win koristiš...
ako koristiš win xp probaj da ga apdejtuješ ( ako je SP 2 apdejtuj ga na SP 3)!
pozz

Probajte starije verzije,recimo"Sype 5" i kada vam pri instalaciji ponudi dodatni program za besplatne pozive na telefon,odbite to i nastavite instalaciju.A za deinstalaciju skinite "Revo Uninstaler" i deinstalirajte taj Skyp sto imate i taj dodatni program,videcete ga u Revu.A Revo ce vam biti koristan i kasnije za razne deinstalacije.

Poštovani prijatelji

Deinstaliraj taj Skype sa Your Uninstaller programom a zatim instaliraj Skype 4.2.0.166

Probajte starije verzije,recimo"Sype 5" i kada vam pri instalaciji ponudi dodatni program za besplatne pozive na telefon,odbite to i nastavite instalaciju.A za deinstalaciju skinite "Revo Uninstaler" i deinstalirajte taj Skyp sto imate i taj dodatni program,videcete ga u Revu.A Revo ce vam biti koristan i kasnije za razne deinstalacije.

Hvala za revo uninstaler probao sam ga i uspešno obrisao sve što me je nerviralo u kompu,a trebaće i za kasnije,ali na žalost problem sa skypom nisam rešio.Deinstalirao sam i instalirao nekoliko verzija starijih skypa ali ništa nisam uradio.Čak mi napiše da ne može da me uloguje pošto sam navodno ostao prijavljen na kompjuteru sa nalogom za skype.Verujem da sam u konfuziji i ostao prijavljen ali kako sada to da rešim.Sve sam brisao prilikom deinstalacija,i po ko zna koji put ponovo instalirao,ali ništaaa.

Deinstaliraj taj Skype sa Your Uninstaller programom a zatim instaliraj Skype 4.2.0.166

Hvala za revo uninstaler probao sam ga i uspešno obrisao sve što me je nerviralo u kompu,a trebaće i za kasnije,ali na žalost problem sa skypom nisam rešio.Deinstalirao sam i instalirao nekoliko verzija starijih skypa ali ništa nisam uradio.Čak mi napiše da ne može da me uloguje pošto sam navodno ostao prijavljen na kompjuteru sa nalogom za skype.Verujem da sam u konfuziji i ostao prijavljen ali kako sada to da rešim.Sve sam brisao prilikom deinstalacija,i po ko zna koji put ponovo instalirao,ali ništaaa.

Kao ...GledajŠtaRadiš...i ja ti rekomandujem da instaliraš i program ...Your Uninstaller...jer ćeš samo sa njim pobrisati " sve repove " koje pojedini programi u toku intalacije razbacaju po celom HDD-u i ... tamo gde im nije mesto...:aha2:

Od kako sam ga instalirao 2011-te ...IMAM SAMO POHVALE...:D:D:D

Za informaciju :arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/467368-FREEWARE-24H?p=19743981&viewfull=1#post19743981

A...preporučujem ti ...Your Uninstaller Pro 7.5 Full ( with Licence key ) :arrow: http://www.***********/get/wAPpDPNN/Your_Uninstaller_Pro_75_Full_w.html
-----------------------------------
Nebi bilo zgoreg da malo sa antivirusnim programom " Skeniraš komp " ...možda imaš i neku gamad...:per:

Potrazi drugi pasvord za skype verovatno si se mnogo puta logovao i mozda pogresio pasword.Klokmi na zahtev za novi pasvord i li kako pise zaboravljen pasvord i oni ce ti poslati novi na tvoj Email.

kada kliknem na " 4 PRIORTI DOWNLOAD " ..ništa se ne dešava... da li moram prvo da se registrujem i prijavim da bih mogao da skidam?

Možda...slučajno imam otvoren nalog kod njih jer sam nešto uploadovao...ali ne bi trebalo da imaš problema, jer i kada nisam bio registrovan ...mogao sam da skidam šta mi treba...:think:

Probaj na onaj " :arrow: zadnji link " koji sam priložio u predhodnoj poruci.

Kao ...GledajŠtaRadiš...i ja ti rekomandujem da instaliraš i program ...Your Uninstaller...jer ćeš samo sa njim pobrisati " sve repove " koje pojedini programi u toku intalacije razbacaju po celom HDD-u i ... tamo gde im nije mesto...:aha2:

Od kako sam ga instalirao 2011-te ...IMAM SAMO POHVALE...:D:D:D

Za informaciju :arrow: http://forum.krstarica.com/showthread.php/467368-FREEWARE-24H?p=19743981&viewfull=1#post19743981

A...preporučujem ti ...Your Uninstaller Pro 7.5 Full ( with Licence key ) :arrow: http://www.***********/get/wAPpDPNN/Your_Uninstaller_Pro_75_Full_w.html
-----------------------------------
Nebi bilo zgoreg da malo sa antivirusnim programom " Skeniraš komp " ...možda imaš i neku gamad...:per:
Rešio sam problem u vezi skaipa.Svašta sam instalirao i brisao.Sada je mnogo lakše,ali u silnim deinstalacijama i instaliacijama,čišćenjima kompjutera i čega sve nije bilo,ja sada imam skaip koji radi,a bio je inicijator problemna,ali nemam pristupa bankovnom računu i on-line plaćanjima,pa je sada to novi problem.Često se dešava da komp neće dugo da otvori stranicu.Instalirao sam javu ali nešto neće da završi do kraja.Iskreno osećam olakšanje,ali još nije to to.Eto novog problema,pa ako znate šta da radim vi javljajte.
POZDRAV!!!

Instaliraj ponovi JAVU ume ona pri instalaciji da se zagubi negde u pozadinu i da ne pokazuje kako traje instal pa se posle cak i 10 minuta pojavi da je instalacija zavrsena.Tako kada je instaliras probaj da ne radis nista na kompu i malo sacekaj odradic ona instali posle samo CLOSE.

Rešio sam problem u vezi skaipa.Svašta sam instalirao i brisao.Sada je mnogo lakše,ali u silnim deinstalacijama i instaliacijama,čišćenjima kompjutera i čega sve nije bilo,ja sada imam skaip koji radi,a bio je inicijator problemna,ali nemam pristupa bankovnom računu i on-line plaćanjima,pa je sada to novi problem.Često se dešava da komp neće dugo da otvori stranicu.Instalirao sam javu ali nešto neće da završi do kraja.Iskreno osećam olakšanje,ali još nije to to.Eto novog problema,pa ako znate šta da radim vi javljajte.
POZDRAV!!!

Kontaktiraj svoju banku da ti emailom pošalju sertifikat za pristup ebankingu...:aha2: ...i proveri lozinke koje koristiš ...;)

VRLO VAŽNO - Ne dozvoli da ti pretraživač koji koristiš ..PAMTI..te lozinke...:aha2:

Poslednja izmena:
Хтјела сам да направим налог на Skype-у и успјела направити неки Microsoft налог помоћу којег такође могу да уђем на Skype, с тим да се не логујем помоћу корисничког имена, већ помоћу e-mail -а. Је ли то у реду?

Због чега на Skype-у особи која ми је у контактима не могу да видим слику на профилу, а стављена је да је сви виде... И зашто та особа не види моју слику коју би требало да виде моји контакти?

Potrebna mi je pomoć oko Skype-a. Izgleda da sam ga nenamerno obrisala.
Trenutno izgleda ovako:

Klikom na ikonicu se ništa ne dešava, tj. program se ne može otvoriti.

Šta je bilo?
Imala sam 2 ikonice Skype-a na monitoru - jedan ''stari'' Skype koji nije radio, ne znam zašto. I jedan ''novi'' koji je bio aktivan. Osoba koja je tada instalirala ''novi'' Skype rekla je da se ikonica starog ne dira, ne briše, ali ja sam to zaboravila. Juče sam malo ''pospremala'' kompjuter i obrisala jednu od ikonica Skype-a. Tada se otvorio prozor da iako brišem ikonicu, program se neće obrisati.
Međutim, izgleda da jeste.

Može li se ikako Skype vratiti?
Ako ne, hoću li obrisati ovu ikonicu pa gledati da instaliram novi?

Unapred hvala na savetima...

Izbrisi slobodno tu ikonicu jer je shortcut.Idu na start dugme,pa u komandu "All Programs".Skroluj nadole i nadji folder sa Skype-om,idi levi klik na taj folder,kada se otvori nadji ikonu skype i desnim klikom na nju.Izaci ce ti prozor sa komandama.Nadji komandu "Send To",izaci ce padajuci meni i komanda druga po redu "Desktop(create shortcut)",klikni levim klikom na tu komandu i pojavice ti se prava ikona Skype-a.

Izbrisi slobodno tu ikonicu jer je shortcut.
Izbrisala je.
Idu na start dugme,pa u komandu "All Programs".Skroluj nadole i nadji folder sa Skype-om,idi levi klik na taj folder,kada se otvori nadji ikonu skype i desnim klikom na nju.Izaci ce ti prozor sa komandama.Nadji komandu "Send To",izaci ce padajuci meni i komanda druga po redu "Desktop(create shortcut)",klikni levim klikom na tu komandu i pojavice ti se prava ikona Skype-a.
Odradila sve kao što si napisao. Jedino sam na Skype kliknula desnim klikom,a ne levim.
Uglavnom, na desktopu jeste sada ikonica Skype-a kako treba da bude, ali ne može da se otvori.

Back