„Drago mi je da se neko setio Milene i Dragana, to će obradovati mnoge ljude kojima su
Milena i Dragan učinili mnogo radosti i zadovoljstva u životu“, kaže Šotra.
Mišljenja je da danas nema glumaca kao što su bili Milena i Dragan.
„Nemamo, danas ima dobrih glumaca, sjajnih, ali nema osobenih ličnosti.
Nekada su postojale, ne samo da je dobar glumac, nego nešto iznad toga,
osobena ličnost, to su Milena i Dragan, zato će imati ovaj trg“, rekao je on.
Govoreći o programu „Obraz uz obraz“, Šotra se seca kako su ga pre 50 godina zvali kad su hteli da se pravi šou.
„Rekao sam da ne umem to da radim, šta ne umeš, uzmi čoveče malo šale, malo plesa… Ispostavilo se da je to jedan od najtežih poslova koje sam radio u životu, ali imao sam Milenu i Dragana, već je to mnogo značilo. Taj neodoljivi šarm koji je zračio iz njih, bio je takav da smo mi od početka osvojili čitavu Jugoslaviju. Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, sa svih strana stizale su hvale i to nas je obavezivalo da nastavimo tako i to je bila najveća teškoća, ta obaveza da budemo na nekom nivou, da sačuvamo dobar ukus, dobru meru, a da bude sve duhovito. Da nešto bude duhovito, to je nešto najteže, zato mnogi to izbegavaju“, kaže Šotra.
„Nemamo, danas ima dobrih glumaca, sjajnih, ali nema osobenih ličnosti. Nekada su postojale, ne samo da je doabr glumac,
nego nešto iznad toga, osobena ličnost, to su Milena i Dragan, zato će imati ovaj trg“, rekao je Šotra