Скупштина тражи паре за пројекат о пројекту!

Sredstva za finansiranje rashoda službe parlamenta namenjena su za finansiranje isplate inženjerske usluge izrade glavnih projekata izmena i dopuna postojećih glavnih projekata...

Glupi novinar... Treba da glasi: Sredstva za finansiranje rashoda službe parlamenta namenjena su za finansiranje isplate inženjerske usluge za izmene i dopune postojećih glavnih projekata...

Takvo nam je iebeno skolstvo posle 30+ godina degradacije. Pravi nepismene novinare, nesposobne engineere, nesavesne lekare... :manikir:

_nobody_

Glupi novinar... Treba da glasi: Sredstva za finansiranje rashoda službe parlamenta namenjena su za finansiranje isplate inženjerske usluge za izmene i dopune postojećih glavnih projekata...

Takvo nam je iebeno skolstvo posle 30+ godina degradacije. Pravi nepismene novinare, nesposobne engineere, nesavesne lekare... :manikir:

_nobody_

Jeste, pa onda "SCHORCH" iz Nordenhama dotrči u Suboticu u SEVER, da pita, kako su to oni sopstvenim znanjem i snagama počeli praviti sinhrone generatore.

Sve all cool. Some pitanje za tebe? Kada (koja godina je u pitanju)? :mrgreen:

_nobody_

Avgust 2013. Grupna poseta sa glavnim inženjerima te fabrike i univerzitetskim profesorima iz Hanovera. Dinamička budilica i obrtni diodni most su inače zaštićeni patentom.

Na tvoju "pismenost" ne treba ni stavljati akcenat. Uvredljivi ton ti je očigledno iz nivoa tvoje kulture. Ima li još nešto što te konfrontira sa samim sobom? A da, ima još nešto. Nisi čuo za pleonazam.

Na tvoju "pismenost" ne treba ni stavljati akcenat. Uvredljivi ton ti je očigledno iz nivoa tvoje kulture. Ima li još nešto što te konfrontira sa samim sobom? A da, ima još nešto. Nisi čuo za pleonazam.

Dobro. necu da se vredjam, nego cemo logikom. "Kada (koja godina)" nije pleonazam, nego preciznija odrednica. Mogao si da mi na "kada" odgovoris: 70ih, u vreme TiTe, u vreme milosevica... kapish? Ne, izgleda da ne kapiras... Moras da odes kod ucitelja matematike koji ti je drzao casove u osnovnoj skoli da ti vrati pare za obrazovanje.

A sada: "run, Forest jpSU, run"... Da li sam bio jasan? :whistling:

_nobody_

Dobro. necu da se vredjam, nego cemo logikom. "Kada (koja godina)" nije pleonazam, nego preciznija odrednica. Mogao si da mi na "kada" odgovoris: 70ih, u vreme TiTe, u vreme milosevica... kapish? Ne, izgleda da ne kapiras... Moras da odes kod ucitelja matematike koji ti je drzao casove u osnovnoj skoli da ti vrati pare za obrazovanje.

A sada: "run, Forest jpSU, run"... Da li sam bio jasan? :whistling:

_nobody_

Pročitaj svoj prvi post, kolega. Pleonazma koliko hoćeš u ispravci citirane rečenice. Vidim da se vređaš, a nisi dorastao ozbiljnoj raspravi.

Pročitaj svoj prvi post, kolega. Pleonazma koliko hoćeš u ispravci citirane rečenice. Vidim da se vređaš, a nisi dorastao ozbiljnoj raspravi.

„Sredstva za finansiranje rashoda službe parlamenta namenjena su za finansiranje isplate inženjerske usluge izrade glavnih projekata izmena i dopuna postojećih glavnih projekata, inženjerske usluge izrade glavnog projekta za postrojenje za povećanje pritiska vode u sanitarnoj i hidrantskoj mreži u objektu Kralja Milana 14, inženjerske usluge izrade projektne dokumentacije za upodobljavanje objekata Narodne skupštine sa zakonskom regulativom vezanom za zaštitu tajnosti podataka, inženjerske usluge za ispitivanje na licu mesta materijala na objektu Dom Narodne skupštine u cilju poboljšanja krutosti kako kupola tako i drugih elemenata konstrukcije objekta za prijem seizmičkih uticaja, inženjerske usluge geodetskog osmatranja vertikalnog pomeranja objekta Doma Narodne skupštine...

Nisam ja ovde novinarski editor... OK? Boli me briga za nepismene novinare. Nisam pisao clanak, hteo sam ad-hoc da pokazem da je "projekat o projektu" isforsirana kategorija... :roll:

Pali sada... Nisam ja ovde da tebe i takve kao ti ucim znanju i nauci. :bye:

_nobody_

Nisam ja ovde novinarski editor... OK? Boli me briga za nepismene novinare. Nisam pisao clanak, hteo sam ad-hoc da pokazem da je "projekat o projektu" isforsirana kategorija... :roll:

Pali sada... Nisam ja ovde da tebe i takve kao ti ucim znanju i nauci. :bye:

_nobody_

Pa, kada već pokušavaš da ispravljaš nekoga, uradi to do kraja. S obzirom na polovičnost tvoju, iskazanu na ovom primeru, ali i polovičnu pismenost, ne mogu od tebe očekivati neko podrobnije naučno znanje o bilo kojoj temi.

Mene i ovakve kao ja, ne možeš ni u običnoj raspravi o poštapalicama naučiti nešto bitno, sem jedne važne činjenice, a to je da uzaludno trošim vreme na ljude, koji ni sami sebe ne mogu ubediti u postojanje nekog znanja.

Back