Skupština Opštine Bratunac nije odobrila skup muslimana

svaka cast na hrabrosti..:ok:
nadam se da te nece previse popljuvati...

cesto se desava da pratim neku temu ali ne ucestvujem, nekako nije da necu, ali kazem "njihova" stvar. i neki me postovi bas oduseve, ali ne pada mi na pamet da dam podrsku forumasu, jer znam da ce to biti medvedja usluga... a ako to i uradim, toj e zato sto je neki nov neiskusan forumas koji pada lako u vatru i tako.... a ako je neko malo iskusniji, a plus istina na njegovoj strani, jednostavno citam postove i ....

pa de ces ih???
ove finansira zapad i arapi....sta mislis ko finansira rep.srpsku?

Svakom svoje.
Srba u ovakvoj Bosni ima milion ipo-tretjina.
Ma koliko ih finansirali teshko da ce moci da pobiju milion ipo ljudi.
A valjda nisi toliko glup da verujesh u te idiotluke o bratstvu,pomitrenju,suzivotu bla bla bla..to se nikada nece desiti.
Dejton je od samog nastanka bio samo pochetak jednog novog rata...u budutjnosti.
Umesto da su konachno razdvojili nacije i podelili Bosnu na 3 dela.

nemam....ali znam,da za srbe iz bosne musliman nije covek...ubiti muslimana nije sto i ubiti coveka
jednostavno,toliko se mrzite da vi mrzite i te bule koje dolaze da oplakuju svoje mrtve,a da su pritom izgubile oba sina i muza recimo...ostale same
mislim,nekako covek,kad pogleda unazad....zapanji se sta je sve video,cuo....mislim,kad izrezonujes sve to

po meni,vi ste isti....ubijali bi i oni vas samo da su mogli...da je jna naoruzala njih...poubijali bi sve srpsko od bihava do zvornika...bas kao sto ste vi njih hteli...isti ste ljudi...isto razmisljate
a kada cete shvatiti da o nije ispravno....verovatno nikad...tj,dok vas god budu trovali politicari iz srbije,hrvatske i turske zarad svojih interesa.....dok ne shvatite da ste vi jedan narod

Ми смо у БиХ неки демони. нигдје нема таквих људи. Доста више те западне пропаганде.
Немој да генерализујеш! Ја сам Србин из Босне и прво сам човјек па све остало. То што причаш важи за појединце, екстреме којих има на свим странама, па и у Хрватској, Србији, Енглеској, Америци... Ако си био у рату, знаш да су Срби рат са оружјем које су имали могли завршити за најдуже пола године. Нисмо ишли да заузмемо ни Тузлу, ни Зеницу, ни Кладушу, ни Цазин. Ограничили смо се на своје територије или оне које су нам потребне да имамо војничку контролу. Да смо хтјели тотално уништење, нико жив не би изашао ни из Приједора, Санског Моста, Бања Луке итд. Јасно је ко је прекршио устав и ко није поштовао НЕ конститутивног народа и кога су Американци наговорили да не прихвати Кутиљеров план. Да рат нису почели вилама или су оружје добили у априлу 1992? За љубав, а и за рат увијек је потребно двоје, а рат ће увијек бити рат.

nemam....ali znam,da za srbe iz bosne musliman nije covek...ubiti muslimana nije sto i ubiti coveka
jednostavno,toliko se mrzite da vi mrzite i te bule koje dolaze da oplakuju svoje mrtve,a da su pritom izgubile oba sina i muza recimo...ostale same
mislim,nekako covek,kad pogleda unazad....zapanji se sta je sve video,cuo....mislim,kad izrezonujes sve to

po meni,vi ste isti....ubijali bi i oni vas samo da su mogli...da je jna naoruzala njih...poubijali bi sve srpsko od bihava do zvornika...bas kao sto ste vi njih hteli...isti ste ljudi...isto razmisljate
a kada cete shvatiti da o nije ispravno....verovatno nikad...tj,dok vas god budu trovali politicari iz srbije,hrvatske i turske zarad svojih interesa.....dok ne shvatite da ste vi jedan narod

Da bi mogao o tim stvarima da držiš slovo, trebao bi barem da živiš sa muyama i da nosiš teret istorijskog naslijeđa života sa njima!!! Ovako humanističkim moralisanjem na daljinu i napamet ispadaš samo smiješan!!!
Recimo, kad si već pomenuo Novi Grad, trebao bi da znaš da je u maju 92' u Novom bila situacija "ko će prvi da udari taj je pobjednik"!!! Muslimani u tom gradu su već imali mrežu koordinatora za podizanje "na noge" i spemljen spisak veđenijih Srbalja za odstrel!!! E jbga kad su ih Srbalji ovaj put pretekli pa su ispali donji!!! Već sam ti naveo d i bez obzira na to, njima je omogućeno da svojoj glavi nađu mjesta tako što im je osigurano napuštanje opštine (za sve one koji su izrazili želju da odu)!!!

---Дерер
довољно је закључити само шта може да уради једна фудбалска утакмица "Турска : Хрватска"

Ma bole mene tuki za njih,nek se istrebe medjusobno,mi treba da gledamo kako svoj narod da izvuchemo iz tog sranja.
A zapad bash zeli da Bosna stalno bude potencijalno zarishte,zato i drze na silu ljude koji se mrze u istoj drzavi.

Ми смо у БиХ неки демони. нигдје нема таквих људи. Доста више те западне пропаганде.
Немој да генерализујеш! Ја сам Србин из Босне и прво сам човјек па све остало. То што причаш важи за појединце, екстреме којих има на свим странама, па и у Хрватској, Србији, Енглеској, Америци... Ако си био у рату, знаш да су Срби рат са оружјем које су имали могли завршити за најдуже пола године. Нисмо ишли да заузмемо ни Тузлу, ни Зеницу, ни Кладушу, ни Цазин. Ограничили смо се на своје територије или оне које су нам потребне да имамо војничку контролу. Да смо хтјели тотално уништење, нико жив не би изашао ни из Приједора, Санског Моста, Бања Луке итд. Јасно је ко је прекршио устав и ко није поштовао НЕ конститутивног народа и кога су Американци наговорили да не прихвати Кутиљеров план. Да рат нису почели вилама или су оружје добили у априлу 1992? За љубав, а и за рат увијек је потребно двоје, а рат ће увијек бити рат.

naravno...cuj...nemoj shvatiti ovo pogresno....da ti pravo kazem...neretko su srbi iz srbije koji su dolazili u bosnu pravili najvece probleme
nisam generalizovao

Ma bole mene tuki za njih,nek se istrebe medjusobno,mi treba da gledamo kako svoj narod da izvuchemo iz tog sranja.
A zapad bash zeli da Bosna stalno bude potencijalno zarishte,zato i drze na silu ljude koji se mrze u istoj drzavi.
наравно :ok: гледамо свој народ у Ре. Српској:ok: а ови нека се зезају са тим,али ми и данас није јасан тај фанатизам код Муслимана за Турском,разумем Хрвате они су играли против Турске и ред је да навијају али Муслимани из БиХ ,прво се љутили јер их зовемо балије,па турци, па главе обрезане а сада се хвале да су Турци.....

Нормална ствар. Иначе, како објаснити да су бомбардовали Србију без одобрења УН (преседан због хуманитарне катастрофе Албанаца), одвојили Косово (преседан због Милошевићеве политике), али нису могли да направе преседан и да подијеле БиХ на 3 дијела!? Негдје преседан може, а негдје не може. Провидно, провидно...

Da bi mogao o tim stvarima da držiš slovo, trebao bi barem da živiš sa muyama i da nosiš teret istorijskog naslijeđa života sa njima!!! Ovako humanističkim moralisanjem na daljinu i napamet ispadaš samo smiješan!!!
Recimo, kad si već pomenuo Novi Grad, trebao bi da znaš da je u maju 92' u Novom bila situacija "ko će prvi da udari taj je pobjednik"!!! Muslimani u tom gradu su već imali mrežu koordinatora za podizanje "na noge" i spemljen spisak veđenijih Srbalja za odstrel!!! E jbga kad su ih Srbalji ovaj put pretekli pa su ispali donji!!! Već sam ti naveo d i bez obzira na to, njima je omogućeno da svojoj glavi nađu mjesta tako što im je osigurano napuštanje opštine (za sve one koji su izrazili želju da odu)!!!

reko ti ja da bi oni uradili isto
mada.....u istocnoj bosni i posavini,oni kao oni nisu bili toliko spremni za rat....gomila ih je bila u kucama kada je sve krenulo....

jeste tacno sto rece ovaj predhodni forumas da se nije islo na unistenje kompletnog zivlja....naravno da se mogla zauzeti tuzla...ja sam najvse vremena i proveo na majevici...no.....generalno...poenta cele price je...nek svako oplakuje svoje mrtve.....to je tim ljudima jedino sto je ostalo
ja sam u bosni jednom imao priliku da odem u kucu jednih ljudi,da im ispricam kako im je poginuo sin...jedinac...jer sam bio prisutan kada se to desilo...pa su hteli od mene,kao tada predpostavljenog oficira da cuju kako je poginuo
tada sam video kako izgleda kada majka cuje takvu vest.....kada te stari slusa....nema grimase na licu...suv ko barut nekako...brada mu povremeno samo trzne......valjda ponosan na sina...a opet,sigurno gori unutra....ja sam tada izgoreo sa zivcima dok sam to pricao,vise nego u nocnom turskom napadu u kome se sve to i desilo...ljudi pijani,jedan nas ispalio zolju unazad ka nama u gunguli i pijanstvu.......elem....poenta je...tim ljudima....vise nije do politike..jedino sto imaju je uspomena na tog sina....sto se mene tice...mogu da idu i u centar arajeva da nose njegovu sliku
kao sto ovi mogu da idu de im se hoce sa tim slikama...jer to su sada caure od ljudi samo

Шта мислиш што је у полицији у Сјеверној Ирској мобилно стање када оранжисти иду обиљежавати битку која је била прије више вјекова? То је у мјешовитим срединама провокација и онај ко није живио у таквој средини не зна шта то значи. И једни и други врло добро знају на шта се друга страна пали и када то раде, то раде са намјером и то лошом. То важи за сва 3 народа.

То се своди на потребу за дежурним кривцима, најлакше је наћи неког кривца и окривити га за све ,без размишљања и онда путем плаћених медија то понављати стално као неку матрицу.

То се своди на потребу за дежурним кривцима, најлакше је наћи неког кривца и окривити га за све ,без размишљања и онда путем плаћених медија то понављати стално као неку матрицу.

Naravno... Zato je daleko tezhe za sve okriviti Trilateralu, Rotshilda, Bilderberg ili Sorosha... :whistling: :mrgreen:

Back