Skupljeni vicevi - Tema Kompjuteri

Jedna nova korisnica pozvala je tehnicku podrsku i rekla da ne može da ukljuci svoj novi kompjuter.
Posle uveravanja da je kompjuter pravilno uključen na mrežno napajanje, tehnicar je pitao sta se desilo
kada je pritisnula dugme na kome pise "Power".
Njen dgovor je bio da pritiska i pritiska ovu noznu pedalu ali da se nista ne dešava.
"Nožna pedala" bio je u stvari miš.

Halo, je li to tehnicka sluzba?
Da, kako vam mogu pomoci?
Drzac za case na mom PC-iju je polomljen a kompjuter je jos pod garancijom.
Je l' se moze popraviti?
Izvinite, jeste li rekli: "drzac za case?"
Da, to je pricvrsceno na prednjoj strani mog kompjutera.
Molim vas izvinite ako zvucim zbunjeno; to je zato sto jesam zbunjen.
Jeste li vi dobili taj deo na promociji, na sajmu?
Kako ste dobili taj "drzac za case"?
Ima li on neku oznaku na sebi?
Dobila sam ga sa kompjuterom.
Ne znam nista o nekoj promociji.
Od oznaka ima samo "4X" na sebi.
U ovom trenutku tehnicar je morao da prekrije slusalicu u napadu smeha.
Ta osoba je koristila ladicu od CD-ROM drajva kao drzac za case i onda se ladica odlomila.

Moli sin oca programera da mu objasni neke stvari.
- Tata, reci mi, kako sam se rodio?
- Dobro sine, znao sam da ćes me jednog dana to pitati. Evo ovako... Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda zakazao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om.
Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, devet meseci kasnije nam je stigao zajebani virus...

Šta kaže haker kad počne da mu slabi vid?
- Au bre, slabi mi grafička.

Umro zagriženi kompjuteraš i ode u pakao. Posle nekoliko dana zove đavo Boga i pita ga:
• Dođavola, šta ste mi ono poslali umesto čoveka? Razbio mi je sve kotlove, podavio sve đavolčiće i evo već treći dan trči po hodnicima i viče: “Gde je prelaz na sledeći nivo?”

Back