Skup solidarnosti sa Palestinskim narodom u Beogradu

Ја о њиховим ненародним режимима мислим све најгоре.
Одговорићу ти.
Америла помаже диктаторске режиме арапског света и то је други или први узрок антиамериканизма у муслимана. Осим тога, Америку мрзе због лицемерне политике према Израелу.
Иначе, Клинтона је у бомбардовању Србије водила погрешна хипотеза да ће муслимани олабавити према Америци, ако их он помогне против Србије и Русије. Да ће му зато опростити подршку Израелу и диктатурама. Посебно против Србије која није имала нуклеарне бомбе. То да је погрешно закључивао је сазнао тек Буш у пракси.

Ако тамо дођу "народни" режими, од блата има да правиш Мубарака и Фахда, као што данас од блата би многи да праве Садама, али нема...Узјахали ши'итски имами, и то са све подршком на изборима!

Ако тамо дођу "народни" режими, од блата има да правиш Мубарака и Фахда, као што данас од блата би многи да праве Садама, али нема...Узјахали ши'итски имами, и то са све подршком на изборима!

Путину не сметају ши'итски имами и иранска теократија, а ја сам чврсто одлучио да не будем већи православац од Владимира Путинаz:poz:

Сметају ирачким хришћанима који полако нестају...

Е све нешто патим од болова...
Знаш, ја сам против улоге Етиопије у окупацији Сомалије. Иако је то најстарија хришћанска земља. Ко их шљиви, кад хоће да буду камен у америчкој руци...

Знаш, ја сам против улоге Етиопије у окупацији Сомалије. Иако је то најстарија хришћанска земља. Ко их шљиви, кад хоће да буду камен у америчкој руци...

Mudžahedini iz Sobalije su ih stalno napadali.

Ирачки хришћани су били један од стубова Садама Хусеина јер је под њим била гарантована равноправност религија. Тарик Азиз је хришћанин. Са падом Хусеина и доласком "народног режима" почиње њихово обесправљење...

Back