Skroz dobra pekara

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
22.576
Pišite vaša iskustva sa ovom pekarom. Ja imam dobra iskustva i često kupujem kod njih kad naidjem po gradu. Preko leta su otvorili u mojoj blizini tako da mogu češće da kupujem. Radi 24 h. Za ovih par meseci ne znam da li je neko sastavio mesec dana rada. Mana je sto kad su otvorili bilo je sve prepuno prvih 10 dana. Nakon toga kako se naleti. Npr domaci hleba i pogačice sa čija semenkama nismo uspeo da nadjem dva dana zaredom. 24 h rade, a pola peciva nema u nekom trenutku dana. Imaju gotova jela koja su odlicna. Maksi ćevap za samo 200 din u lepinji.

Evo nečija loša iskustva sa Instagrama.

Screenshot_20231012-010928.png
Screenshot_20231012-010920.png
Screenshot_20231012-010912.png

Раније сам узимала сарајевску питу код њих, (оно као велики издужени пуж) и била је одлична. Сад то више није случај, неукусно, без фила, као да крцкаш картон.
Чиа хлеб сам такође куповала, ок је и сад.

Нисам ништа тамо јела а видим да је увек пуно.
Из пекаре имам две слабости и обе избегавам у широком луку, не знам да ли 3х годишње купим, код мене у пекари плетенице са сусамом и слане кифле из Жекија.

Da, zaboravio sam da kazem. Ovde možete pisati i o drugim pekarama u vašem gradu dobra i loša iskustva.
Пекара "Фритеза" (стара Карабурма - почетак Вишњичке и угао Деспота Стефана и Војводе Добрњца - преко пута Ботаничке баште).
Одличан бурек и плетенице са маком. Препоруке.

Ne sviđa mi se njihove pecivo, pre svega što se i u slanim pecivima oseća dosta šećer. Hleb i kifle su prvi počeli s tim američkim fazonom da navlače šećerom, a onda i ovi.
Šta znam, retko koja pekara je baš dobra, uglavnom ih izbegavam.
A da, pekara u Sinđelićevoj je ok. I Kirćanski u Bulevaru ispod Lipovog lada...bila, dok nisam videla buba rusu kako opušteno šećka i bira šta da gricne.

Back