Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
ostala si nejasna
LN
LN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, sam si to zelo da saznas
- - - - - - - - - -
Mislila sam da si pametniji![]()
Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.
Pazi sad ovo:Ni jedna ih nije odbila!
A tek ovi sto zive u Germaniji i okolini,rasturaju Germanke.
Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.
E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?
I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?
![]()
Naravno da necemo![]()
Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.
Pazi sad ovo:Ni jedna ih nije odbila!
A tek ovi sto zive u Germaniji i okolini,rasturaju Germanke.
Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.
E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?
I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?
![]()
tragicno sam pglu a ti se varas grdno
e to ja zovem karakter..
pitanja i razmisljanja su ti na mestu..sve si ti to lepo iskuckala..
ali si samo nesto previdela..
odnos zena i muskaraca je osam zena na jednog muskarca..
e sad upotrebi logiku pa izracunaj..
nego kad smo kod racuna nikako da navatam onog sto mi krese one dve,sto mi matematicki pripadaju..
zaebana matematika...skroz
e a to o hvaljenju..to ne mogu da ti pojasnim..ne uklapa mi se nikako..
a cinjenica je da ni ja nisam sreo ni jednu da nece...
valjda su takve tendencije..ili moda ko bi ga znao..
al ko zna zna..ko ne zna nece nikada nauciti,tako kazu..
hahaha... katcha je untačbl :lol:
ostala si nejasna
LN
pitanja i razmisljanja su ti na mestu..sve si ti to lepo iskuckala..
ali si samo nesto previdela..
odnos zena i muskaraca je osam zena na jednog muskarca..
e sad upotrebi logiku pa izracunaj..
nego kad smo kod racuna nikako da navatam onog sto mi krese one dve,sto mi matematicki pripadaju..
zaebana matematika...skroz
e a to o hvaljenju..to ne mogu da ti pojasnim..ne uklapa mi se nikako..
a cinjenica je da ni ja nisam sreo ni jednu da nece...
valjda su takve tendencije..ili moda ko bi ga znao..
al ko zna zna..ko ne zna nece nikada nauciti,tako kazu..
Možda i u Srbiji, ako gledaš one u starosnoj dobi od preko 70 godina, obzirom da žene žive duže od muškaraca...mada ne verujem da ti je to interesna grupa
Gde to?U Indiji?U Singapuru?U Venecueli?
Daj da odma idem tamo!
E? Nejasna? U kom smislu?![]()
Gde to?U Indiji?U Singapuru?U Venecueli?
Daj da odma idem tamo!
ne znam sta si mislila da sam zeleo da saznam?
Pricali smo da li mislim da si ti jedan d tih sna PP.Rekla sam da nisi....to sam mislila![]()
Možda i u Srbiji, ako gledaš one u starosnoj dobi od preko 70 godina, obzirom da žene žive duže od muškaraca...mada ne verujem da ti je to interesna grupa![]()
u banja luci je cak 10 prema jedan
U Albaniji kazu da je vise zena nego muskaracajos pre rata je bilo 6 na jednog a sad je cak i 10
U Albaniji kazu da je vise zena nego muskaraca![]()