Skromonost

Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.

Pazi sad ovo:Ni jedna ih nije odbila!:think:

A tek ovi sto zive u Germaniji i okolini,:roll: rasturaju Germanke.
Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.

E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?

I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

pitanja i razmisljanja su ti na mestu..sve si ti to lepo iskuckala..
ali si samo nesto previdela..
odnos zena i muskaraca je osam zena na jednog muskarca..
e sad upotrebi logiku pa izracunaj..
nego kad smo kod racuna nikako da navatam onog sto mi krese one dve,sto mi matematicki pripadaju..
zaebana matematika...skroz
e a to o hvaljenju..to ne mogu da ti pojasnim..ne uklapa mi se nikako..
a cinjenica je da ni ja nisam sreo ni jednu da nece...
valjda su takve tendencije..ili moda ko bi ga znao..
al ko zna zna..ko ne zna nece nikada nauciti,tako kazu..

Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.

Pazi sad ovo:Ni jedna ih nije odbila!:think:

A tek ovi sto zive u Germaniji i okolini,:roll: rasturaju Germanke.
Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.

E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?

I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Iskreno, nisam primetila se iko hvali.
Ovo je ljis, pise se o seksu, pa je logicno da je koncentracija iskustava zgusnuta. Ne vidim to kao hvalisanje.

nego kad smo kod racuna nikako da navatam onog sto mi krese one dve,sto mi matematicki pripadaju..

Ma ko jos danas koristi matematiku za sex?...sem tebe :)

Neodoljiv tip:))))

- - - - - - - - - -

hahaha... katcha je untačbl :lol:

Sta je sad pa to?:)

- - - - - - - - - -

ostala si nejasna

LN

E? Nejasna? U kom smislu?:think:

:eek:

Gde to?U Indiji?U Singapuru?U Venecueli?
Daj da odma idem tamo!

Možda i u Srbiji, ako gledaš one u starosnoj dobi od preko 70 godina, obzirom da žene žive duže od muškaraca...mada ne verujem da ti je to interesna grupa :lol:

E to mozda.Recimo u nekom seocetu na obroncima Stare planine koje ima 9 stanovnika od kojih je 8 baka i jedan deka.To je vec moguce.

u banja luci je cak 10 prema jedan

Ih,gde nadje Banja Luku...A ne verujem da je cak i tamo bas takav odnos.To bi znacilo recimo 8000 zena a 1000 muskaraca.Malo sutra!Moguce da su zene u maloj vecini ali da je bas takav odnos...

Back