Skromonost

gost 345037

Veoma poznat
Poruka
12.543
Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.

Pazi sad ovo:Ni jedna ih nije odbila!:think:

A tek ovi sto zive u Germaniji i okolini,:roll: rasturaju Germanke.
Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.

E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?

I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Jes da sam nova na forumu, ali se u startu da primetiti: forumasi ovde, nimalo nisu skromni po pitanju sex-a.
Vecina je @baila birajuci koju ce. Svaki dan po mogucnosti nova a ponakad i vise.

Ima i onih koji iskreno kazu da ih pali cybersex i to toliko puno da nemogu da odole pa kasnije nastave u neki sexi klub....., dok su malo redji oni koji su najiskreniji verovatno sto cute.

E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?

I naravno pitanje za forumasice: Zasto se mi ne sex-amo svaki dan, pod uslovom sa jednim novim, kao nasi drugovi forumasi i zasto ne pricamo o tome ako to radimo? Zbog cega mi cutimo i trpimo takvu nepravdu?

cuo sam da su mnogo dobre iebacice kad popljuju onog ko im nahrani zeludac umesto ega i dzepa

skromnost je i kad se ne sprdas po netu sa drugima.

za germaniju, predpostavljam da se odonosi i na mene posto sam malopre lupetao.
ako tema nije ozbiljna i nadje se ponekad prilika i da se nasali pa cak i zeza.
tako da se ja ne hvalim vec zezam.
al dobro prilagidjavas se to stoji

Molim? Ovde su svi mrtvi ozbiljni:hahaha:.. a ja se sprdam :) Nigde nisam spomenula tebe, nisi samo ti iz Germanije:think:

slapše si ti pratila na chasu
da si pratila znala bi da ne samo da sam skroman, nego je isto tako surova realnos da slapše jebbem tj. nekvalitetno,svršim za dva minuta nekad i kratje, mali mi je kića, nijedna me neće, vidim pichku jednom mesechno, ružan sam ko lopov tako da se klanjam ogledala a čak i izloga i svih reflektujućih predmeta, nisam mišitjav ko vetjina forumera, nisam inteligentan i rijechit ko vetjina ovde, nijedna odavde neće samnom na kafu, neam iskustva sa ženama, kad vidim žensko noge mi se oceku i neznam da beknem te sam kao takav neprivlačan i odbojan...i tako...:(
lista je poduža, al ovo je osnovno

Poslednja izmena:

i ja se pitm zasto ? ko vam brani ? :mrgreen: Ja i zelim da vi pricte o sexu vise :heart:

Stidljive ste ? Ne zelite da iznosite intimu ? zbog cega stvarno :ceka:

slapše si ti pratila na chasu
da si pratila znala bi da ne samo da sam skroman, nego je isto tako surova realnos da slapše jebbem tj. nekvalitetno, mali mi je kića, nijedna me neće, vidim pichku jednom mesechno, ružan sam, nisam mišitjav ko vetjina forumera, nisam inteligentan i rijechit ko vetjina ovde, nijedna odavde neće samnom na kafu...i tako...:(
lista je poduža, al ovo je osnovno

:cool:Znaci ima i takvih koje nisam pazljivo pratila:think:

- - - - - - - - - -

nisi ali smo se ja i bond malopre zezali na racun svabica :roll:

Cista slucajnost:)

Mislim da se u globalu zene ne hvala svojim seksualnim podvizima, jer lako padaju etikete, jos ako svakog dana sa nekim novim, pa padaju etikete samo tako. Nepravda, pa mozda, ali tako je. Smatram da je zenama lakse doci do seksa (ako zanemarimo kvalitet partnera i njegove psihicke i fizicke osobine), i skoro svaka zena moze da nadje nekog za seks bez lickanja, muvanja, price, dovoljno je da kaze "Hocu seks" i sigurno ce jedan da pristane (a u realnosti mnogo vise). Nepravda, ali tako je, jer zakon ponude i potraznje tako radi.

A muskarci se hvale zbog onoga da ako zele seks moraju da se potrude da taj seks "zasluze" (ruzno zvuci, ali je tako), znaci mora da ima smeka, dobru licnost, harizmu izgled, ili koji vec kvalitet, a samim tim sto se neko "hvali" on potvrdjuje sebi i drugima da te kvalitete ima i dize svoju vrednost. Mozda je tu sujeta, samopouzdanje malo, ali je tako. Mislim ovde na neke drugarske odnose, sa najblizim prijateljima, jer ne znam da li ima muskarac (pa i zene bogme) koji se nije makar jednom "pohvalio" prijatelju onako u cetri oka. A sad na forumu hvaliti se gomili avatara (ili nekoj grupi u realu) kako ne spada po 5h i kako moze njih 5 za vece je malo preterivanje. Mozda zezanje, mozda samopouzdanje malo, mozda i istina, ko ce ga znati.

Mislim da se u globalu zene ne hvala svojim seksualnim podvizima, jer lako padaju etikete, jos ako svakog dana sa nekim novim, pa padaju etikete samo tako. Nepravda, pa mozda, ali tako je. Smatram da je zenama lakse doci do seksa (ako zanemarimo kvalitet partnera i njegove psihicke i fizicke osobine), i skoro svaka zena moze da nadje nekog za seks bez lickanja, muvanja, price, dovoljno je da kaze "Hocu seks" i sigurno ce jedan da pristane (a u realnosti mnogo vise). Nepravda, ali tako je, jer zakon ponude i potraznje tako radi.

Pa jeste nepravda! POgresne titiule za istu vrstu posla.Gde to ima? Pitam ja vas. Ako si lekar onda si lekar nema veze sa polom.I ko je uopste smislio tako nesto sa etiketama? Zene ili muskarci?

- - - - - - - - - -

She Love me :zaljubljena: :lol: bori sa svojim osecanjima jos uvek :rumenka: na ivici je da se baci na mene :zper: :lol:

Svasta:zcepanje:

E sad pitanje za forumase: Da li ste vi forumasi culi nekad forumasice da se hvale kako su uspesne u sex-u?[/B]Da li ste svesni toga, koliko su forumasice skromnije od vas?

Prvo da odgovorim na boldovano pitanje.Da,cuo sam da se forumasice hvale kako su uspesne u sexu.Ne toliko kao forumasi ali se desava.

Sto se tice same teme,ljudima (a pogotovo muskarcima) je u krvi da se hvale (i lazu) o svojim sexualnim podvizima.Zasto-to ni ja neznam.
Mozda zato sto prosecan (u svakom smislu) muskarac u danasnje vreme ne dolazi do sexa tako lako.Pa onda na taj nacin zeli da dokaze da je on po necemu poseban.Da ima harizmu,da je lep,smeker,dasa,da ga vole zene i tako to.Valjda hoce da mu drugi zavide sta znam.

Ne znam ih sve :roll: alli znam u sexualnom smislu :rumenko: bolje od njih same :))))

Pa verujem ti:roll:

- - - - - - - - - -

Prvo da odgovorim na boldovano pitanje.Da,cuo sam da se forumasice hvale kako su uspesne u sexu.Ne toliko kao forumasi ali se desava.

Sto se tice same teme,ljudima (a pogotovo muskarcima) je u krvi da se hvale (i lazu) o svojim sexualnim podvizima.Zasto-to ni ja neznam.
Mozda zato sto prosecan (u svakom smislu) muskarac u danasnje vreme ne dolazi do sexa tako lako.Pa onda na taj nacin zeli da dokaze da je on po necemu poseban.Da ima harizmu,da je lep,smeker,dasa,da ga vole zene i tako to.Valjda hoce da mu drugi zavide sta znam.

E pa hvalati na odgovor...prvi iskren :):cool:

"
Znas sta, kod mog partnera je pravi slatkis!:ok:

On se malo stidi velicine kad mu je opusten, onda ga ja rado ohrabrim, da njegov poraste jako puno santimetara kad zatreba:) a da onima kojima je dugacak kad je opusten... naraste jedva neki santimetar.

Ohhh ..da ...prelep mu je kad je podignut!:heart:

Skroz je onako kako treba bit:ok:i

I umalo da zaboravim. Jednom ga je jedan nenamerno puknuo u jedan kamencic...bio mu je skroz crn a zmija iskrivljena citav mesec.:mrgreen:

:super:

:rumenko:

Najmanje 5 x nedeljno:cool:
Jutros je bio jedan od najacih:klap:
Ne lazem nikada partnera,nema potrebe. Uvek zna kako da me zadovolj:heart:i

Da, nikako da se odlepimo :)
Iz istog razloga ponovismo seansu vise puta.Vikend je za uzivanje :)
"
:per:

Back