DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pa kad ima mnogo mentola...nema leba da jedu, žive u dvaes kvadrata a kupuju neke stvari kako bi stvorili lažnu sliku pred drugim ljudima da im ništa ne manjka...tuga jedna opšta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad ima mnogo mentola...nema leba da jedu, žive u dvaes kvadrata a kupuju neke stvari kako bi stvorili lažnu sliku pred drugim ljudima da im ništa ne manjka...tuga jedna opšta
Купити патике од двеста евра (а зарађивати триста) може само идиот.
onaa su vecina idioti koje sam ja znao i upoznao dole
Вероватно јесу. Лично немам ништа од гардеробе (и обуће) скупље од 6000 динара.
verujem ja tebi, nisam reko da ih nema i starije generacije su i skromnije pogotovu kad se nema
znam osobu koja se oprobala sa dadi, 150 evra kod privatnika, ima 7-8 godina, pere kosu kod frizera, jede po gradu, oblaci se za sve pare
Nema sunkejos uvek... samo rakija... da nas greje u hladnim zimskim nocima
u početku sam bio samokritičan, pomišljao sam ajde ne tripuj, nije tebi tako loše
međutim kako je vreme prolazilo, gledajući ljude oko sebe, postao sam razuveren, shvatih koliko sam skroman, koliko su mi maleni prohtevi, koliko malo toga mi je dovoljno za sreću...i što je najgore. svakim danom je to moje uverenje sve čvršće i čvršće
- - - - - - - - - -
misim nemora mi odgovoriš i jebbe mi se u principu al evo sad dok ovo čitam izlazi mi pomisao dal se ova ženica uključuje u te poljoprivredne radove, dal uopšte nešto radi u toj kući ili joj je jedini zadatak da čuva tu decu
Dodji u goste. Pokloni u rakiji.