Скромност у победи ,достојанство у поразу

MilesaKlise

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.304
Мислим да је то велики проблем тоталитарних и једноумних људи, када победе победа их носи до висина и склони су да газе све пред собом и понашају се да је свет ту само због њих. Кад изгубе настаје паника да ће ако њих не буде било престати сунце да сија ,земља да се креће јер Боже мој без њих не може да цвета цвеће. Али кад погледам напоље сунце и даље сија, земља си даље креће додуше цвеће не цвета ,ал и то је због природе а не због њих, мада они у то не верују .Они су убеђени да ће цвеће процветати само ако они буду победници .А ја баш и нисам склон да верујем у њихове рекламе.
Радије ћу и даље да чекам пролеће

Мислим да је то велики проблем тоталитарних и једноумних људи, када победе победа их носи до висина и склони су да газе све пред собом и понашају се да је свет ту само због њих. Кад изгубе настаје паника да ће ако њих не буде било престати сунце да сија ,земља да се креће јер Боже мој без њих не може да цвета цвеће. Али кад погледам напоље сунце и даље сија, земља си даље креће додуше цвеће не цвета ,ал и то је због природе а не због њих, мада они у то не верују .Они су убеђени да ће цвеће процветати само ако они буду победници .А ја баш и нисам склон да верујем у њихове рекламе.
ovo cvece-krece i cekanje proleca sa hipi primesama sunca koje ce zasjati, ima odlican potencijal ,malo ga jos izbrusi pa da objavimo pesmaricu:ok:

ovo cvece-krece i cekanje proleca sa hipi primesama sunca koje ce zasjati, ima odlican potencijal ,malo ga jos izbrusi pa da objavimo pesmaricu:ok:

Valjalo bi da se i ilustruje:

fit_080109015245_Bojan%202007%202.jpg

Јелда ? Баш си лепо смислио ја да пишем ти да дижеш лову

Valjalo bi da se i ilustruje:

fit_080109015245_Bojan%202007%202.jpg
Има још један такав крик над неправдом, мишљења сам да ће Бојан достићи његову славу, генијалност се већ види у оштрим потезима израженог беса и очаја по папиру

guernica.jpg

Јелда ? Баш си лепо смислио ја да пишем ти да дижеш лову

Има још један такав крик над неправдом, мишљења сам да ће Бојан достићи његову славу, генијалност се већ види у оштрим потезима израженог беса и очаја по папиру

guernica.jpg

Može biti.
I Picasso je imao svoju plavu fazu. :D

Miki, ovo ti je jedan od najboljih topika do sada.

Bas u tome je problem cele danasnje mlade generacije u Srbiji.

Drcni i prepotentni do bola, a totalno izgubljeni kada stvar krene naopako....

Mozda je to i najveca steta od zadnjeg rata, ko zna?.

Miki, ovo ti je jedan od najboljih topika do sada.

Bas u tome je problem cele danasnje mlade generacije u Srbiji.

Drcni i prepotentni do bola, a totalno izgubljeni kada stvar krene naopako....

Mozda je to i najveca steta od zadnjeg rata, ko zna?.

Могло би се рећи да је то проблем данашњег света , "јуче неваља само ми смо ти који смо добри " ,"одмах и сад желимо све" " ко је индивидуалац он је опасан""прошлост нас не интересује"" баш нас брига шта ће се десити у будућности"
Могло би се то назвати филозофијом да су масовни и неспособни телетабиси пожељнији од мислећих способних индивидуалаца
Егоизам и хедонизам садашњег тренутка који се проглашава као врховна промисао читавог живота и нови телетабиси Србије су прихватили ту идеологију као једино истиниту

Poslednja izmena:
Nemojte tako o Miletu, on je još mlad! :rtfm:

Još mu nije vrijeme da ide na patrijarhovo mjesto, pokoj mu duši. :(

Eh, komsija moj, nikad se ne zna kada cemo omrknuti, a ne osvanuti....

Ja sam vec njih nekoliko ispratio sa ovakvih diskusija po forumima....(Mrva, Ararat, Andres, pa onaj mod iz Serbian cafea...Gde su oni koji su samo odjednom prestali da se javljaju, a ne znamo da su otputovali?:eek:)

I ja sam pre dve godine bio ni na nebu ni na zamlji, al eto nisu me hteli... (kaze narod da biraju samo dobre...)

Back