Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
Pray the Lord 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li znaci da mu svidjam ako me stalno gleda pa kad ja pogledam u njega onda spusti pogled ili okrene glavu?
Moze biti i nemora da znaci...Ko ce ga znati..danasnja omlaina je radi sve pogresno...i sve im je kontra.
Sreća mi prevazišli omladinstvo......![]()
U moje vreme ako ti se dopadala devojka ti je gledao i ne bi skretao pogled dok vam se pogledi ne susretnu i ond neki osmeh.i ako ti uzvrati ti joj pridjes.asada je izgleda sve poslo naopako.hehehehehe..
![]()
Ne, evo, sad cu ti ispricati sta se desava u njegovoj glavi dok te gleda:
Vidis ga, on tebe pogleda, misao prostruji kroz njegovu glavu: "Jao, opet ona. Valjda me nije videla?!" (spusta glavu) "Ma, pravicu se da je ne vidim, mnogo je dosadna" (dok ovo ramislja okrece glavu u suprotnu stranu) "Jao, samo da mi opet ne pridje, uzasna je!" (ovo govori dok gldea u drugu stranu. 100%!
Ne lupaj, onda je ne bi gledao kad ga ona ne gleda![]()
Da li znaci da mu svidjam ako me stalno gleda pa kad ja pogledam u njega onda spusti pogled ili okrene glavu?
Pa, tada gleda, nadajuci se da ga ona nece videti ili da li se to oseca ona ili obliznji kanalizacioni otvor.
Pa, tada gleda, nadajuci se da ga ona nece videti ili da li se to oseca ona ili obliznji kanalizacioni otvor.
Свиђаш му се, осим ако то није на контролном па га блам што преписује.Da li znaci da mu svidjam ako me stalno gleda pa kad ja pogledam u njega onda spusti pogled ili okrene glavu?