Skrivene poruke iliti fensi subliminalne poruke

Subliminalne poruke pojam je koji označava poruke koje su ispod granica ljudske percepcije, tako da ih oko ili razum ne mogu svjesno registrirati.
Evo i definicije sa Vikipedije.
Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?
Je l' toliko teško otvoreno isprozivati nekoga, otvoreno reći nekome šta misliš ako već misliš?
I ako uzmemo gore navedenu definiciju, je l' stvarno mislite da je to ispod granica naše percepcije?
I da li mi koji smo dobili svoju temu treba da se stidimo ili da budemo ponosni?
I sad jedna u mom stilu, što se bavite tim pičkenzi stvarima, kako vas nije sramota više, odrasli ste ljudi valjda?

ja se uvek trudim kad mi dodje da iznapusavam nekog aa zao mi da vredjam da to sve lepo upakujem sa masnicom:heart:
ti moji tripovi cak idu dotle da kad bi da se salim ne ispisem odma sta sam htela jer se istripujem da ce neko da se uvredi na salu neku....bem ti prava sam sisica...

donald-duck-4.jpg

Vidi, neko iz zaebancijr a neko jer je glup. Ja očito iz zaebancije jer me generalno za mišljenjem forumasa zabole qurac, družimo se dok neko ne otkrije svoju mračnu, nekontrolisanu stranu. Pa onda malo prekinemo ili prekinemo stalno, ovisi, svi mi gresimo i nema potpuno ispravnih. Potpuno ispravni imaju drugu šifru.
Npr, ja otvorim temu o moderaciji da se malo sprdamo, i stavim Čička na branik otadžbine, a dodje bat Tenzija i sve pokvari, i oni obrišu temu :lol: U međuvremenu obrisu i uzrok teme i sve ok, svejedno se ne bih ljutio idemo dalje. Nema potrebe traziti dubinu I sublimaciju u necemu sto nije sublimacija.

Ja ne znam kako cicak onoliko doji, a nema sisa uopste :confused:

čičak doji iz duše

Nisi ti cickava.

- - - - - - - - - -

Baci malo neku ljagu na komsiluk. Da pljujemo.

Volim i ja vas :ljub:

Subliminalne poruke pojam je koji označava poruke koje su ispod granica ljudske percepcije, tako da ih oko ili razum ne mogu svjesno registrirati.
Evo i definicije sa Vikipedije.
Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?
Je l' toliko teško otvoreno isprozivati nekoga, otvoreno reći nekome šta misliš ako već misliš?
I ako uzmemo gore navedenu definiciju, je l' stvarno mislite da je to ispod granica naše percepcije?
I da li mi koji smo dobili svoju temu treba da se stidimo ili da budemo ponosni?
I sad jedna u mom stilu, što se bavite tim pičkenzi stvarima, kako vas nije sramota više, odrasli ste ljudi valjda?

Tupis jer ne znas pravo znacenje.

Prvo resi sa sobom percepciju i sta je to.

Prevoditi to na forumske postove je smesno.

Poruke koje imaju skriveni smisao nisu subliminalne.

Subluminalna poruka nije poruka ispod granice shvatanja, to je poruka ispod granice zapazanja, a to su poruke

ubacene u zvuk i sliku, tacno je da postoje i poruke za mentalna usmerenja u pisanom ili recenom formatu, ali one se odnose vise na mase nego na pojedince.

U svakom slucaju na forumu takve poruke mogu da ubacuju samo administratori u vidu reklamnih poruka. Siris dezinformacije i strah bespotrebno.

Tupis jer ne znas pravo znacenje.

Prvo resi sa sobom percepciju i sta je to.

Prevoditi to na forumske postove je smesno.

Poruke koje imaju skriveni smisao nisu subliminalne.

Subluminalna poruka nije poruka ispod granice shvatanja, to je poruka ispod granice zapazanja, a to su poruke

ubacene u zvuk i sliku, tacno je da postoje i poruke za mentalna usmerenja u pisanom ili recenom formatu, ali one se odnose vise na mase nego na pojedince.

U svakom slucaju na forumu takve poruke mogu da ubacuju samo administratori u vidu reklamnih poruka. Siris dezinformacije i strah bespotrebno.

:lol:

Back