Skrivene poruke iliti fensi subliminalne poruke

gost 382909

Domaćin
Poruka
4.665
Subliminalne poruke pojam je koji označava poruke koje su ispod granica ljudske percepcije, tako da ih oko ili razum ne mogu svjesno registrirati.
Evo i definicije sa Vikipedije.
Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?
Je l' toliko teško otvoreno isprozivati nekoga, otvoreno reći nekome šta misliš ako već misliš?
I ako uzmemo gore navedenu definiciju, je l' stvarno mislite da je to ispod granica naše percepcije?
I da li mi koji smo dobili svoju temu treba da se stidimo ili da budemo ponosni?
I sad jedna u mom stilu, što se bavite tim pičkenzi stvarima, kako vas nije sramota više, odrasli ste ljudi valjda?

a-clockwork-orange-a-clockwork-orange-14752407-965-577-what-did-you-think-1024x576.jpg

- - - - - - - - - -

Evo i slike... pošto vidim da temu samo pregledate, a da niko ne postuje...valjda dok se pregrupišete...

To je kao reklama za Budweiser pivo, za koju su bili kažnjeni.
Stalno su emitovane reklame za pivo u milisekundi, kojih gledaoci nisu bili svesni.
Svaka baba koja je gledala npr. Kutjicu na kraju sela, neku seriju, bila je podvrgnuta reklamnom teroru i sve bi bilo u redu, da ta žena nije pre toga pila, a lad je počela da gleda Kutjicu... posle mesec dana, nisu mogli da uđu u njen stan od flaša piva kojima je bila okružena. Sirota.

Subliminalne poruke pojam je koji označava poruke koje su ispod granica ljudske percepcije, tako da ih oko ili razum ne mogu svjesno registrirati.
Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?
Je l' toliko teško otvoreno isprozivati nekoga, otvoreno reći nekome šta misliš ako već misliš?
I ako uzmemo gore navedenu definiciju, je l' stvarno mislite da je to ispod granica naše percepcije?
I da li mi koji smo dobili svoju temu treba da se stidimo ili da budemo ponosni?
I sad jedna u mom stilu, što se bavite tim pičkenzi stvarima, kako vas nije sramota više, odrasli ste ljudi valjda?

Ma ljudi se osećaju pametnije kad stvari rade posredno i komlpikovano. Nemoš ti nekome da kažeš glup si a da takvom rečenicom pokažeš javnosti svoj pozamašni intelekt. To mora malo nako složenije i posredno da se sroči.
A eto, ni meni nije jasno zašto matori ljudi ovde imaju potrebu da se bezrazložno svađaju. Valjda je do mentaliteta, ebemliga :confused:

Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?
koga boli ***** za klinacka misljenja o bilo cemu wtf

Nego šta vam to znači?
Zašto to radite?

ebala te slika i tema, znas da sam morao da pisem referat o njemu, ides mi na zivce promeni avatar

inace srto se tvoje teme tice mogo bi isto referat da napisem, picenzi ostaju pickenzi tako da nema sta da se pise o njima

veliko crveno dugme :mrgreen:
Da... Cmar, kako rece Kamael

- - - - - - - - - -

Inače, zanima me ko će od eminencija koje se bave ovim stvarima prvi postovati na temi i kad će se rulja pomamiti za njim. Pošto očigledno solo neće niko...
I ko ce prvi da dodje da kaze da sam luda i da sam se istripovala...
Ziva nisam dok ne saznam.
Ajde ja cu, sta oces da ti kazem?

Da... Cmar, kako rece Kamael

- - - - - - - - - -

Ajde ja cu, sta oces da ti kazem?

Ko tebe zvao?

- - - - - - - - - -

ebala te slika i tema, znas da sam morao da pisem referat o njemu, ides mi na zivce promeni avatar

inace srto se tvoje teme tice mogo bi isto referat da napisem, picenzi ostaju pickenzi tako da nema sta da se pise o njima

Ne valja vam Aleks, ne valjaju vam žohari... pa ja ne mogu na svaka dva dana da menjam avatar, i ovako ga po petnaest minuta nameštam...

Na forumu jedva da ima "s" od sublimacije u tragovima, i to kao plod nolajfa. Ovde je sve vidno i na površini, tako da svaka zaebancija ima ko, zašto i kako. Samo pavijani i teoretičari zavere s vremena na vreme urliknu "Eureka!!!"
:malav:

E super.
Aj mi sad objasni zašto to ljudi rade, jbbga glupa sam... i pavijan i teoretičar zavere, mnogo se pržim na to... i sad mi treba objašnjenje, pa eto, bilo bi lepo da to neko uradi, jer jelte treba da mi se crta, ne kapiram.

Back