gost 286428
Domaćin
- Poruka
- 4.541
Dovescu i muziku,jedan lagani bendic za razbibriguTi jedi salatice,mi cemo meso,big dilPogledajte prilog 323348

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovescu i muziku,jedan lagani bendic za razbibriguTi jedi salatice,mi cemo meso,big dilPogledajte prilog 323348
Ti jedi salatice,mi cemo meso,big dilPogledajte prilog 323348
Big mil, big dil. Ne dolazi u obzir. Ne zelim krvoprolice na svadbi. Sta da neko strada, da bi moja svadba bila svakom po meri. Ne moze. Nema mesa, mlecnih proizvoda. Zabranjeno nosenje koznih stvari. Eto, nije mi ni palo napamet da nesto takvo napisem na pozivnici, ali moracu.![]()
Dovescu i muziku,jedan lagani bendic za razbibrigu![]()
Dovescu i muziku,jedan lagani bendic za razbibrigu![]()
Muzika, moze. Hvala! Meso ne moze.![]()
A zasto sad ne smeju i kozne stvari?Meni je to sastavni deo stajlinga![]()
Pa, koza se pravi od zivotinja.![]()
Pa sta ima veze,na ovaj nacin ljudi samo produze zivot tim zivotinjama koje su i onako umrle![]()
Ali su one umrle. Zamisli da tebe neko ubije i da od tvoje koze napravi neki kaput.
Ja mislim da ti ne nosis kozne stvar. Mozda nosis neku jaknu, ali moje vencanje mora biti u toplo vreme, tako da se nece nositi bunde.![]()
Cico,zamisli ja recimo kupim dve krave.Onda vestackom oplodnjom one dobiju mlade
Posle uparim njihove mlade,i rodi se kravica
Ta kravica poraste,i ja je ne diram,pustim da umre od starosti,ali u medjuvremenu umrem ja od hladnoce jer nisam hteo da diram kravu
Gde je tu pravda?![]()
NIje mi uopste jasno tvoje pitanje. Pravda je da ubijes tu kravicu, zato sto je TEBI hladno, a nije pravda da nju pustis da zivi. Ne mozes da budes sebicno ljudsko bice. Nije Zemlja samo nasa.![]()
Da,ali ako ja umrem ko ce onda dovoditi veterinara da ih vestacki oplodjuje?![]()
Valjda ta krava moze sama da nadje decka. Kakva vestacka oplodnja?!![]()
prati ga malo
dovoljno sam ti rekao..![]()
Ne razumem bas. Malo pojasni to.![]()