skrivena namera

Treba uvesti Biblijski koncept za kaznjavanje za preljubu,tad nece biti sumnje...

Kad preljubniku osecu glavu na sred trga, pokazu ljudima isecenu glavu i kazu sta ce se desiti ako neko ucini slicno delo...
Telo i glava se spakuje u biorazgradljive kese i bace u kontejner.

šta mislite da li je lakše uočiti skrivene namere vašeg partnera onda kad nije sa vama ili je to ipak samo plod vaše mašte?
ja ladno citam skrivene kamere :dash:

Ja sam isto procitao kamere...i poleteo da vidim gde ih je Heroince nasla...
@tema
Kako to mislis?Kad nije sa nama-otisla kuci ili na nokte,ili kad vise nismo zajedno,pa da trazim neke skrivene znake ili namere?
U principu se vidi covek kakav je i sta mu treba,samo treba imati intuiciju za ljude.I slusati istu,razvijati je.
Retki su ljudi koji imaju toliku samokontrolu da ne odaju neke skrivene namere u vezi,i to su uglavnom vrhunski manipulatori.

A sta se zeli postici sa skrivenim namerana?
Aj' da ti kazem iz svog iskustva...
Bio sam sa jednom,godinu skoro smo bili u vezi.Ono,veza kao veza,ali je ona na sve nacine pokusavala da me navede da se zenim,iako sam rekao u samom startu da to moze da zaboravi.Sve je probala sta je mogla i umela.
Drugar se zabavljao sa curom koja je sve vreme pokusavala da se smuva sa njegovim bratom,ispostavilo se da je ona samo zbog brata i bila sa njim.
Da ti ne pricam koliko sam video srecnih parova,koji su se raspadali istog dana kad nestane lova...

Back