gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
šta mislite da li je lakše uočiti skrivene namere vašeg partnera onda kad nije sa vama ili je to ipak samo plod vaše mašte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ladno citam skrivene kamerešta mislite da li je lakše uočiti skrivene namere vašeg partnera onda kad nije sa vama ili je to ipak samo plod vaše mašte?
kod džordžija na temi su kamere, kod mene su namere.. : )))ja ladno citam skrivene kamere
ne vredi..preumoran sam..idem da legnem![]()
ja ladno citam skrivene kamere![]()
si to sluchajno tako srochila post ili da proshirimo sa onim shta biva sa plodovima mashte kad je partner prisutan a dumamo o skrivenim nameramašta mislite da li je lakše uočiti skrivene namere vašeg partnera onda kad nije sa vama ili je to ipak samo plod vaše mašte?
idija ladno citam skrivene kamere
ne vredi..preumoran sam..idem da legnem![]()
volela bih da mogu da ti odgovorim na ovo, ali zaista ne znam šta sam mislila.. : )si to sluchajno tako srochila post ili da proshirimo sa onim shta biva sa plodovima mashte kad je partner prisutan a dumamo o skrivenim namerama
meni nishta od toga ne pashe, blentim se dok ne dodje do chinjenica
a tako je i najbolje : ))volela bih da mogu da ti odgovorim na ovo, ali zaista ne znam šta sam mislila.. : )
Neki smo preteški za hendlovanje.ko nema partnera pod hitno neka ga nađe!
iz iskustva ja da ti kažem- to nije tvoj problem, već problem druge strane.. : ))Neki smo preteški za hendlovanje.
ja lepo kažem da nije trebalo ukidati pdf lični kontakti..Mi bez partnera da predjemo na romantiku ili nepravdu, da vam ne kvarimo pdf.
šta mislite da li je lakše uočiti skrivene namere vašeg partnera onda kad nije sa vama ili je to ipak samo plod vaše mašte?
ja ladno citam skrivene kamere![]()
Aj' da ti kazem iz svog iskustva...A sta se zeli postici sa skrivenim namerana?