Skripanje ispod levog rebarnog luka

nicolas#39

Obećava
Poruka
90
Poštovani zanima me da li je neko imao slicnih problema ili zna objašnjenje za ovu "pojavu"?:) Nemam nekih problema i bolova, ali jednostavno me iritira taj osećaj koji se povremeno javlja pri disanju ispod ili iza rebara, ne znam tačno kako da objasnim.. Kao neko škripanje, ili krčanje, nalik onome kad krče creva npr. od gladi:) samo mnogo manjeg intenziteta i samo pri disanju se povremeno javlja.. To je već neki period od mesec dana. Nisam jos išao kod doktora jer stvarno nemam problema nekih osim toga, mada planiram da odem čim pre. Hvala

Poštovani zanima me da li je neko imao slicnih problema ili zna objašnjenje za ovu "pojavu"?:) Nemam nekih problema i bolova, ali jednostavno me iritira taj osećaj koji se povremeno javlja pri disanju ispod ili iza rebara, ne znam tačno kako da objasnim.. Kao neko škripanje, ili krčanje, nalik onome kad krče creva npr. od gladi:) samo mnogo manjeg intenziteta i samo pri disanju se povremeno javlja.. To je već neki period od mesec dana. Nisam jos išao kod doktora jer stvarno nemam problema nekih osim toga, mada planiram da odem čim pre. Hvala

Kako - nemaš problema ?
Pa,vidiš li da imaš !?

Јеси имао неку повреду или ударац у том пределу у последњих пар месеци?
Да ли осећаш бол на притисак у пределу левог ребарног лука?

Јеси имао неку повреду или ударац у том пределу у последњих пар месеци?
Да ли осећаш бол на притисак у пределу левог ребарног лука?

Nisam imao povredu i ne boli me na pritisak, samo taj osećaj čudan.. Inače trenirao sam do pre mesec dana u teretani 3x nedeljno i imao sam malo drugačiji rezim ishrane, da kažem kao neka vrsta dijete.. Da li je moguće i da mi od želuca dolazi taj osećaj? Ne znam stvarno, nisam pametan :s

Back