Skrill MoneyBookers

Fantom.

Zainteresovan član
Poruka
389
Od danas mi je Skrill mrtav dok ne uradim BANK TRANSFER...
Da'li je ovo unapredjenje bezbednosti ili nesto drugo ?
Da'li jos neko ima ovakav problem ?

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Skrill (Moneybookers) account via bank transfer.

Meni je bio slican problem pre, dve godine kada mi je Visa Electron istekla i kada sam je produzivao, nisam mogao da je verifikujem, i njihova podrska mi je rekla da moram da uplodujem novac za kladjenje da bi se kartica verifikovala, i posle tog uploada sve je radilo.
Sad ta kartica istice za par nedelja, i ocekujem slican problem...

Ovaj Moneybookers ima vrlo cudna pravila poslovanja...radila sam sa ovom firmom dok sam bila u inostranstvu (po preporuci). S vremena na vreme traze neke potvrde, koje smo redovno slali...i nakon 6 meseci su trazili sve licne podatke korisnika racuna, na sta nemaju pravo!! Vec su imali i bankovne racune i sve ostalo...dakle, ostalo mi blokirano par hiljada na MB, onda smo zapretili da cemo ih tuziti,jer to nije bio uslov za koriscenje njihovih usluga priikom ukljucenja...:rtfm: Bilo kako bilo, pare su vracene, i zatvorili smo taj account!
Dakle, oprezno, dobro se raspitajte na nasim i stranim forumima...!

jel može da se koriste i visa election i internet kartica zajedno, banka intesa je u pitanju? Imam devizni račun, čekam da mi stigne visa election karica... Koristim moneybookers, imam pare na računu a da bi te pare podigao banka uzima proviziju 1950 dinara, što je mnogo..zna li neko kako to da rešim?

Poslednja izmena:
konačno registrovao karticu na skrill..i taman se ponadao da ću da počnem da prodajem na ebay kad ne može...klinem na renew token, prebaci me na ebay, složim sa nekim uslovima kliknem na I agree vrati me na skrill i piše After your first payment we will send you a code by SMS. Please enter it in the field below to verify your mobile number, treba da ukucam code i verifikujem..šta koji đavo? šta treba da plaćam i kome?

Nisam bas vican ovim modernim tehnologijama cirkulacije novca pa imam par pitanja,citao sam dosta po netu ali mi se dosta zbrkalo,verujem da ima neko sa plasticnim objasnjenjem. Trebalo bi da dobijam na mesecnom nivou lupam 100-300-500$ iz Rusije pa me zanima najjednostavniji nacin za to. Naravno znam da je to western union ali posto deru zanima me neka alternativa I video sam da bi Skrill mogao biti dobra stvar. E sad posto nisam neke stvari shvatio zanima me da li kada jednostavno otvorim Skrill racun trebam da ga verifikujem na neki nacin da bih mogao da podizem novac I da li ga oni meni jednostavno mogu uplacivati kreditnom karticom preko neta tako sto cu samo dati broj racuna? Takodje me zanima za kasnije ako bih ja zeleo da uplacujem neki novac na racun ili ga podizem da li u nekoj nasoj banci moram imati devizni racun I raditi neke verifikacije I slicno ili mogu sa dinarskog racuna I obicnom electron karticom uplacivati na njega I takodje na njega novac povlaciti uz konverziju dinar-euro?

Za otvaranje skirll accounta ti treba devizni racun.Verifikacija se radi samo jednom prilikom otvaranja accounta a posle ti mozda zatraze jos jednom al to se retko desava.Pored verifikacije racuna se radi i verifikacija adrese (nisam siguran dal je obavezna)

To sto si zamislio moze da se uradi al treba proveriti neke stvari.Prvo Skrill ima neka ogranicenja za slanje novca.Jedan klijent je pokusao da mi posalje iz SAD da bi smo saznalo posle da Skrill ne dozvoljava slanje novca iz SAD kao obicno fizicko lice.Ne znam kakva je situacija sa Rusijom.Takodje obavezno kada otvoris Skrill account i biras valutu sa kojom ces raditi,odaberi onu koju ces dobijati jer u suprotnom skrill naplacuje konverzaciju od oko 2% sto nije malo i prilicno je bezobrazno.

Ajmo ovako....dakle trebalo bi da uradim sledece,zanima me i uplata i isplata,obe stvari,da bih to uradio treba da odem i otvorim u Intesi ili Rajfajzenu devizni racun i virtuon karticu vezanu za taj racun a onda i jedan drugi devizni koji nece biti vezan za karticu? Na ovaj prvi za placanje karticom npr uplatim neke pare. Otvorim racun na Skrill i odradim verifikaciju racuna kako to vec ide i trebalo bi da sa prvog racuna na njega uplacujem pare a kad ih povlacim da vucem na taj drugi racun? Takodje sam cuo da od skrilla moze da se naruci kartica sa kojom se skidaju pare na bankomatu,jel to isto izvodljivo? i ako bih za Rusiju dao broj skrill racuna mogu da mi uplacuju normalno kreditnom karticom na njega?

Back