Skretanje pažnje

?

• Da

• Ne

• Možda

• Valjda

• Kakve veze imaju pitanja sa temom ili kakve veze ima tema sa bilo čim, lolz, glupost...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ona iz fajt kluba je bivhs zena il sadashnja il nevenchana tima bartona?
imom osetjaj da je smuvao samo zato shto ga podsetja na Dzonija(::::::
glumila je u onom filmu sa onim koji joj je tu glumio oca od muza samo je tu bio mator vetj i jtelav shto je glumio u onom fiulmu s machevanjem kao mladji...jedan od bolih te vrste za tako stari film ako se izuzme bljutava ljubavna pricha i pevanje...ono...kao za vreme francuske revlicuje 2 ortaka burzuja i zli plemitj koji sluzi monarhistima da koka burzuje u dvobojima(rukavica i ta fora)jer je super machevaoc pa posle ovaj drugi oce da osveti uboijenog najboljeg prijatelja pa ode kod uchitelja uchitelja tog machevaoca pa od njega postane bolji i odo ovog monarhiste i pobedi ga al ne moze da ga ubije i posle sazna da mu je u stvari polu brat

@tema:
http://www.imdb.com/title/tt0060176/

Pošto danas svaka devojka koja ima (i zna) da koristi foto aparat smatra sebe za fotografkinju (otkud znam, valjda je to kul sada), kako bi reagovala kad bi prilikom razvijanja negativa u mračnoj komori, ili pregledanju slika koje je snimila... ili tako nešto videla (sasvim slučajno) svog dragog kako se ljubi sa nekom drugom ženom... ili muškarcem... ili nekim, otkud znam, upotrebite maštu. Neki bestialiti možda... neam pojma.

Ja ne znam, ja sam siromah i strašno bi gotivio da imam foto aparat. Noći provodim zamišljajući sebe kako idem gradom i slikam, samo klik... i klik... i klik i slika, fasada, drvo. Ja sam usamljen i tužan, mene niko ne voli.

Ja sam Džekova propala jetra, lol, ovo je bilo iz Fajt Kluba, Bred Pit je baš ružan u tom filmu, poluduga plava kosa mu mnogo bolje stoji, a onu Marlu ne bi ni štapom, mada ima lep glas. Pozajmila je glas onom zombiju u Korpse Brajd. Znate da je Džoni Dep svirao sa Partibrejkersima u BGu 1992!!! Ima na Jutubetu, stvarno!

I kako bi reagovali?

Marla je super riba...bas zato sto je drugacija, nesvakidasnja...

neam pojma kako bih reagovala. mozda bih se uzbudila. ;)

znamo da je Dzoni svirao Johnny B. Good i psovao na srpskom.

Tražim nekog ko će mi se približiti, a to će mi onda dati dovoljan razlog da pobegnem od nje i od svega. To neminovno uključuje da je povredim.

Tražim nekoga, ali ne tražim nikoga bi bio tačan odgovor u ovom slučaju.
U stvari, tražim nekoga, a ne želim da ga nađem bi bio najbolji odgovor.

Таман хтедох да замолим модове да тему пребаце на филозофију или филм, кад схватих...
Ти би да се је..ш а да ти (с опроштењем) не уђе.
:rumenko::rumenko::rumenko:

Back