Skotina kao pandan Kucki ! Osveta bivsoj !

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Inspirisala me tema o preljubi.

Secam se mladalackih dana kada je moj tadasnji dobar ortak bio teska skotina i kako se osvetio bivsoj nakon raskida sa kojom je bio u nekoj tajnoj vezi.
Dosao na njenu rodjendansku zurku nepozvan i u muskom veceju na ogledalu karminom napisao:"Milane, voli da ga prima u chmarinu !"
Milan je bio njen momak, a dobar deo njegovog drustva je bio tu. Svima je bilo smesno od njegovih ortaka.:D

Secam se i one teme o kuckama gde se zenama preporucuje da budu kucke i da je to neki ideal, bozanstvo kome se tezi.
Kucka znaci ispade neka opasnica sa kojom nije pametno kaciti se i gde muskarac obavezno nadrlja. Slike o tome kako zena maltretira muskarca i gde vidimo zensku cizmu na muskarcu ima sirom neta i to se ne shvata kao nesto negativno vec kao neki uspeh, trijumf, pobeda i pozitivna stvar.

Da li muskarci treba da budu Skotine poput opisanog coveka u pomenutoj situaciji?? Da li to treba da bude ideal kome se tezi?

Da li umesto da budu Dzentlmeni muskarci trebaju da budu Skotine???

Poslednja izmena:
E, Tywine s kim si se ti druzio! Plakala ti forumska mati. :lol:
Ovo je sitno u odnosu na to sta je ta budala radila.z:shock:
Ciji si ti klon ako nije tajna? A ako nisi klon sorry...
Pusti se mene...
Odgovaraj na temu.

Kucka je po zenama neki ideal, neka opasnica, neko ko pravi smicalice i nadmudruje i zezne i muskarce i zene.
Nje se treba plasiti inace ti zagorcati zivot. To je izgleda pozitivno, a da li je Skotina pozitivna?z:shock:

Poslednja izmena:

Secam se mladalackih dana kada je moj tadasnji dobar ortak bio teska skotina i kako se osvetio bivsoj nakon raskida sa kojom je bio u nekoj tajnoj vezi.
Dosao na njenu rodjendansku zurku nepozvan i u muskom veceju na ogledalu karminom napisao:"Milane, voli da ga prima u chmarinu !"
Milan je bio njen momak, a dobar deo njegovog drustva je bio tu. Svima je bilo smesno od njegovih ortaka.:D

Secam se i one teme o kuckama gde se zenama preporucuje da budu kucke i da je to neki ideal, bozanstvo kome se tezi.
Kucka znaci ispade neka opasnica sa kojom nije pametno kaciti se i gde muskarac obavezno nadrlja. Slike o tome kako zena maltretira muskarca i gde vidimo zensku cizmu na muskarcu ima sirom neta i tu se ne shvata kao nesto negativno vec kao neki uspeh, trijumf, pobeda i pozitivna stvar.

Da li muskarci treba da budu Skotine poput opisanog coveka u pomenutoj situaciji?? Da li to treba da bude ideal kome se tezi?

Ne...to je znak da je slab. Koliku god anti-reklamu čini njoj još veću će napraviti sebi. Osveta se malo suptilnije i efikasnije servira...ako ima već potrebu za tim. Ovo opisano je jadno.

Симпатична освета, размишљао сам то да радим, да се светим кад сам био млађан ја.

Као и у остатку живота, није увек добро светити се. Кучку је најбоље отерати у три лепе да остане кучка, можда је живот догура до усамљење исфрустриране бабетине или до неког млакоње, али ни он није неки трофеј за њу, пошто ће остатак свог кучкастог живота бити несрећна и неиспуњена.
Ово око неког тријумфа, чизме и сличне глупости је јадно за једну жену. Ако јој је циљ да влада мушкарцем, онда нека се саморокне или постане лезбејка, можда ће тиме усрећити себе мало. То се може опет очекивати од исфрустриране феминисткиње која се трипује не некакво исправљање кривих Дрина и владавину жена, што је непотребно овом хаосу од света.

Kucka znaci ispade neka opasnica sa kojom nije pametno kaciti se i gde muskarac obavezno nadrlja. Slike o tome kako zena maltretira muskarca i gde vidimo zensku cizmu na muskarcu ima sirom neta i tu se ne shvata kao nesto negativno vec kao neki uspeh, trijumf, pobeda i pozitivna stvar.

To sto je napisao,nije nikakva uvreda za devojku... barem ne u mojim ocima.
Niko ne moze ni da potvrdi da li je to tacno.
A karma ce ga stici.

Sto se tice drustva, svi su videli na sta je spreman.. tako da ce ga u sebi izbegavati.

Tema je glupost... i mislim - sta ce kome ova tema ? :dontunderstand:

Treba samo biti bogat, sve ostalo je djene-djene.

Shechina, niko ne zna da je on to napisao osim par ljudi sa kojima je on blizak i doticne koja nece priznati da je momka varala sa njim.

Znaci, mogla je i neka ljubomorna riba da napise :lol:

Moderni ljudi vise ne padaju na to..niti je nesto ponizio...

A sto se ti bavis ovom temom uopste..mslim, kakve to beneficije ima za tebe ili bilo kog drugog ??

- - - - - - - - - -

...............menščini da je on tu ispao kučka.

.........ucveljena

Zaljubio se u devojku, pa sad pokusava da joj naudi,ne bi li se osecao bolje :rotf:

Znaci, mogla je i neka ljubomorna riba da napise :lol:

Moderni ljudi vise ne padaju na to..niti je nesto ponizio...

A sto se ti bavis ovom temom uopste..mslim, kakve to beneficije ima za tebe ili bilo kog drugog ??

- - - - - - - - - -

Zaljubio se u devojku, pa sad pokusava da joj naudi,ne bi li se osecao bolje :rotf:
Mislim da je samo u pitanju bio povredjeni ego, a ne ljubaF.
No nebitno.
Ovo je pandan kuckastom ponasanju koje se hvali i uzdize, pa me interesuje da li i ovo treba da se hvali i uzdize.

Mislim da je jeste ponizio na neki nacin.

- - - - - - - - - -

...............menščini da je on tu ispao kučka.

.........ucveljena
Pa moze se reci. I agree.

To sto je napisao,nije nikakva uvreda za devojku... barem ne u mojim ocima.
Niko ne moze ni da potvrdi da li je to tacno.
A karma ce ga stici.

Sto se tice drustva, svi su videli na sta je spreman.. tako da ce ga u sebi izbegavati.

Tema je glupost... i mislim - sta ce kome ova tema ? :dontunderstand:

А хоће ли њу стићи карма што је била кучка?

Back