I
ivaisladja
Gost
da li je škorpija naj jači znak u horoskopu?
ivana
ivana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bas, svaki znak je jak na svoj nacin. Mada se kaze da je voda najjaci element, i skorpija deluje kao najjaci, ali mi se cini da na kraju su ipak ribe jace (na svoj nacin :wink: )ivaisladja:da li je škorpija naj jači znak u horoskopu?
ivana
charon:Ne bas, svaki znak je jak na svoj nacin. Mada se kaze da je voda najjaci element, i skorpija deluje kao najjaci, ali mi se cini da na kraju su ipak ribe jace (na svoj nacin :wink: )
Moze analogija? Jesi li probala da tuces vodu sa motkom?Nadya:charon:Ne bas, svaki znak je jak na svoj nacin. Mada se kaze da je voda najjaci element, i skorpija deluje kao najjaci, ali mi se cini da na kraju su ipak ribe jace (na svoj nacin :wink: )
A sto to mislis?:wink:
vodolija77:ZMAJ DEFINITIVNO!!!![]()
![]()
![]()
...bljuje vatru, leti itd.
etotako:vodolija77:ZMAJ DEFINITIVNO!!!![]()
![]()
![]()
Ti si moj idol... i ja glasam za zmaja, mada su ti argumenti (pardon agrumenti) malko labavi.
eeee pa da glasas za zmaja zato sto si zmajic;-)etotako:vodolija77:ZMAJ DEFINITIVNO!!!![]()
![]()
![]()
Ti si moj idol... i ja glasam za zmaja, mada su ti argumenti (pardon agrumenti) malko labavi.