Skorpia i Vodolija slaganje

• Začetnik teme Začetnik teme vodolija77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Konkretno, cini mi se da nju iritira to sto ja volim cesce da se vidjam sa osobom sa kojom planiram vezu i sto sam nestrpljiv. :) A mene sto je ona rezervisana i nekako, hladna, kako da nema trunku emocija i sta god ada uradim njoj se ne svidja. Inace ja sam bio spreman da joj se prilagodim ali izgleda da ona to ne zeli. :(

Stara teme, ali zanimliva. Gledano sa muske strane, Fizicki i intelktualni stimulans, ali ubija Vodolijina nezavisnost i nesigurnost, da li je spremna za vezu ili nije, da li je ovo ili ono, zasto brzas, zastobrzas, zasto ovo, zasto ono...Zasto da se vidimo sad, zasto ne za nekoliko dana,daj mi slobodu itd. Jedno je sigurno, previse zahteva a ne zeli da se prilagodi drugoj osobi. I za sitnicu se raskida. Ali kada sednes sa zenskom vodoliom, zaboravis na vreme, minuti sati, ne prolaze, stoje, vreme radi za vas, znaci maksimalno uzivancija. Ali steta sto tesko pokazuje emocije, to boli, i sto sam gore procitao, sloboda, sloboda, sloboda...... Niko ne postoji sem njih. Mad mozda su u pravu, zana taj znak da bude izuzetno pozeljan .:D

Koliko mogu da ukapiram, ako se ne varam, ljudi uzivaju da pricaju lose o skorpijama, jer znaju da nas na taj nacin povredjuju. Kada nas obliju emocije i osetimo sa leve strane grudi bol (a da nije srce u pitanju), krene energija i krv udari u glavu, i skorpija se ne koncentrise dovoljno. E to ne valja jer znamo da gresimo kad sasujemo paljbu na protivnika pa nastavljamo jer nam je teskod a se obuzdamo. E onda se pitamo da li smo nekog uvredili ili ne, pa pokusamo da popravimo to, jer ne ZELIMO da nas ljudi vide kao CUDAKE ili manijake jer mi to NISMO. onda to krene tokom koji nismo planirali. E onda krene patnja i bol jer to ne moze da se tako lako ISPRAVI (to boli skorpiju) ,a onda krene i prica (losa) ako nas je neko povredio. Naravno ne rade to skorpije namerno, vec pokusavaju da izbace to iz sebe, traze odgovore, svoje greske traze POMOC i ljudi to razumeju/ Vatra na svoj nacin, Voda na svoj, Zemlja na svoj i Vazduh na svoj nacin. E tako isto i skorpije dozivlajvaju ostale znakove, kroz SEBE. Ako neko ima problem i pati uvek mu se nadjemo sa dobrim savetom jer smo naucili sta je patnja i nadjamo se pri ruci. Izbegavamo da kritikujemo jer niko ne voli kritike, NEGO iznesemo svoje misljenje, ne privlace nas komercijalne stvari, mi volimo da budemo drugaciji, svoji, da ne idemo putem kojim idu svi ostali, mi trazimo svoj put. DA, joskako nas zanima svet oko nas, ali zbog te nepihvacenosti skorpija i zbog predrasuda prema istima, okrenuti smo sebi, ne auto destrukciji nego analizi nasih grsaka, mi ne pripisujemo svoje greske drugima kao neki znaci, ne krivimo druge vec Sebe i u sebi trazimo snagu da se promenimo i budemo bolji ljudi, zato i analiziramo. Druge ljude analiziramo kako bi svoj karakter prilagodili njima i sa njima postali prijatelji, jer mi zivimo za prijateljstvo, zivimo da budemo u drustvu i da postujeo starije! Kultura i dzentlmenstvo na prvom mestu. Prvo smo ljudi pa sve ostalo. Boli nas naravno kada se posvetimo nekoj devoci, koja nam daje nadu, jer slozice te se skorpije su dobri psiholozi, i potrosimo vreme na nju, a ona to iskoristi i na kraju sutne, naravno da cemo biti povredjeni a mozemo to da izdrzimo bez mnogo bola i patnje, potrebno iskustvo, podrska u pocetku, kasnije to ide samo od sebe. I ne pricamo lose ili dobro o njoj VEC samo iznosimo CINJENICE koje mogu biti bolne jer i nas boli. Neistina nas boli pa ako kazem suprotno onda smo se odrekli SEBE. TO moze da boli drugu osobu, ali je cini boljom osobom jer jedino ce SKORPIJA bez zavianja reci svoje misljenje, to je surovo ali sa godinama se uci dane. Jer kao sto gore napisah, najveci je problem da se iskontrolisu emocije. Za prijatelje smo spremni da UMREMO ali ako izdaju nase poverenje onda ih napustamo i znamo da kazemo lose! TO radimo da bi se ONI promenili da ne budu i prema drugima DRIPCI kao prema nama. Ne nismo ljubomorni ni manje ni veise od drugih znakova, Mi kazemo sta nam smeta sa ciljem da popravimo odnos sa tom osobom, jer se vodimo maksimom ne radimo sto oni tebi ne bi uradili. Uvek kada pogresimo spremni smo da kazemo IZVINI a i da uradimo velika dela o kojima se ne prica toliko. Preporucio bi svakoj skorpiji da ima uza sebe svesku i olovku i da pise svoja iskustva i dozivlaje i da stvari nikako da pokusava da ih ISPRAVI, vreme i BOG, znaci ne pokusavajte bilo sta da ispravite ako neko hoce da bude uz vas ok, ako nece sutnit ga da ode na drugi kontinent. BItno je da mi donesemo odluku a ono sto se desava posle je BOZIJA VOLJA. To sto pricaju lose o nama, pa imamo i mi o njima sto sta lose da kazemo ali ne zelimo, pa neka sami odrede ko je veci covek. I hvala svima sto pisu o skorpijama, da nije njih ne bi znali gde gresimo i ne bi mogli da napredujemo, da se menjamo, Znaci jedan savet za zene ako niste spremne na kompromise i da zauzmetestav sa Skorpijom, nemoj te ulaziti u vezu, bolje prijatelji nego protivnici. I nije tacno da nas ljudi mrze, ne oni nas vole i pstuju nasu volju i snagu i zelju da im pomognemo. Ali strahuju od nase hladnokrvnosti i neotvorenosti, prosto ne vide unutrasnu borbu. I jos jedna stvar nismo losi i posesivni iljubomorni, Vi nas vidite takve, zagrebite malo ispod povrsine pa pricajte. MI smo vrlo zanimljive osobe i volimo da se salimo i cilj nam je da drugi ludi budu sretni, jer kada smomi sretni volimo to da podelimo sa drugima.. I nije tacno da smo slabici, AKO se zbog devojke ne pobijes sa nekim ko je muva a ona mu da povod za to, a prebacis joj da to nije bilo lepo sa njene strane ne znaci da si slabic vec da ne zelis da neko ima lose misljenje o njoj jer ona to ne zasluzuje, jer da najbolja ne bih je ni izabrao. A to rade i ostali znaci, svako na svoj nacin.

AKO NEKADA IMATE DILEMU OKO PONASANJA MUSKE ILI ZENSKE SKORPIJE PITAJTE JE I OBJASNICE VAM. Ipak nas vole ljudi jer ih pokrecemo i vodimo napred bez rezerve i sa velikom ljubavlju koju mozda ne pokazujemo na pravi nacin ali je tu, malo skrivena ispod povrsine, skrivena samo za njih, Zato nas cene kao ljude i cene nase misljenje, jer vredi svaka izgovorena rec, kao sto je lav napravi atmosveru, blizanac okupi prijatelje, ovaan Organizuje, a rak udovoljava, takoi Skorpija daje konstruktivna misljenja i savete, podrzava i uziva kada su ljudi oko nje srecni. Ipak je svet lep jer se svi razlikujemo .

Moj, hajde da ne kažem najbolji, ali jedno duže vreme drug sa kojim najviše provodim vremena je dupla Vodolija, a ja Škorpija Strelac, mada kažu da se ta dva znaka loše slažu. A nisam imao nekakva posebna iskustva sa Vodolijama, jedno vreme sam sa njima sasvim ok, ali naglo prestanem da pričam sa njima, bez nekog posebnog razloga.

Moj, hajde da ne kažem najbolji, ali jedno duže vreme drug sa kojim najviše provodim vremena je dupla Vodolija, a ja Škorpija Strelac, mada kažu da se ta dva znaka loše slažu. A nisam imao nekakva posebna iskustva sa Vodolijama, jedno vreme sam sa njima sasvim ok, ali naglo prestanem da pričam sa njima, bez nekog posebnog razloga.

Probaj 1 i 3 kucu za ortake, likove koje zoves "brate" i sl, recimo.

Sunca jesu razlicite pozicije i moze biti razlike kada se sve svodi na golu istinu o svakom ponaosob (sta vas pokrece, zbog cega zivite), ali to ne treba da ugrozi drugarstvo, prijateljstvo jer u istim uvek postoji visoka doza tolerancije kao neka osnova. Stvari u koje se sme zadirati i stvari koje su bolje da ostanu kao tajna.
Bas kao i u ljubavi, tesko je naci dobrog prijatelja u zivotu i kod vecine se to sve svodi na ljude koji se mogu izbrojati na prste.

prijatelji se ne traze i ne cekaju, ljubavi jos manje...tajne koje vezu to dvoje ne postoje jer cim imas tajnu, opondnt si onome sta se trudis da ovde predstavis...jos jedan dokaz, sto rece jedan kolega, nakaradne tulipanske logike.
I za astrologiju je potrebna sirina duha...

Poslednja izmena od moderatora:

Back