Mnogi danas teže da imaju skupe i markirane stvari, da jedu i piju u skupim restoranima, da budu viđeni na važnim skupovima... Zašto ljudi imaju tu potrebu da se "dokazuju i pokazuju" pred drugim ljudima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali ovde, ne kapiram sliku?
Zezas jeliSta fali ovde, ne kapiram sliku?
Zdravo blablatrucalo. Ne zezam uopste.Zezas jeli
Mislim da je bolji izraz snob - snobizam, jer reč skorojević ima jako širok opseg značenja (negativnih - nitkov, glupak... ) dok snob ima manjeMnogi danas teže da imaju skupe i markirane stvari, da jedu i piju u skupim restoranima, da budu viđeni na važnim skupovima... Zašto ljudi imaju tu potrebu da se "dokazuju i pokazuju" pred drugim ljudima?
Pozira spontano.....Zdravo blablatrucalo. Ne zezam uopste.
Bas je lep covek, sta zavist ciniPozira spontano.....![]()
Verujem da padas na takve likoveBas je lep covek, sta zavist cini![]()
Pa Rolex je na ruci.Sta fali ovde, ne kapiram sliku?
I sta s njim? Zabranjeni suPa Rolex je na ruci.
Pa vrati se na uvodni post.I sta s njim? Zabranjeni su?
VidimPa vrati se na uvodni post.![]()
Roleks je statusni simbol pre svega. Ljudi njime pokazuju svoju finansijsku moć.Vidim.
Svako ko ima Rolex je skorojevic?
To je poenta, ne razumem. Bar da si nasao nekog ruznijeg, ovo mi bas oku prija steta sto se celo lice ne vidi![]()
Ti si samo željna maženja ,ne vidiš šumu od drvetaVidim.
Svako ko ima Rolex je skorojevic?
To je poenta, ne razumem. Bar da si nasao nekog ruznijeg, ovo mi bas oku prija steta sto se celo lice ne vidi![]()
Ok, ali je upravo i sat na slici lep. Pojma nemam koje je marke, iskreno zapazila sam model muskarca, ne satRoleks je statusni simbol pre svega. Ljudi njime pokazuju svoju finansijsku moć.
I sta s njim? Zabranjeni su?
Ti si jedna od onih što se zaljube u bilbord frajere hahahaOk, ali je upravo i sat na slici lep. Pojma nemam koje je marke, iskreno zapazila sam model muskarca, ne sat![]()
Jok. U tvoj avatar cuTi si jedna od onih što se zaljube u bilbord frajere hahaha![]()
![]()
TI si jedna od onih što se lože i pipkaju maneken lutke u prodavniciJok. U tvoj avatar cu![]()