- Poruka
- 95.555
Ne.Јесам.
Јел могу још мало да останем...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Јесам.
ne boj se. Ne sme ona da te diraЈесам.
Uh, ovde je stvarno unakazio kolena.Bendžamin Metju Viktor je relativno mlad, 79. godište. (43 godine)
A proslavio se kad je napravio statuu Samsona još kao student
Pogledajte prilog 1182977
pa to je čovek ratnik. Izubivan sav.Uh, ovde je stvarno unakazio kolena.
Znači bijo se nogama, ništa mač, koplje i slično?pa to je čovek ratnik. Izubivan sav.
jes ti gedala nekad tuču? I ruke i noge i zubi i šta god dovatišZnači bijo se nogama, ništa mač, koplje i slično?![]()
ko ga vato bre? On udaro druge kolenom, razbijao vilice o njihI baš svi ga vatali po kolenima? Baš čudno.![]()
Hahahaha nije mi to palo na pamet.ko ga vato bre? On udaro druge kolenom, razbijao vilice o njih
mnogo si ti neka finaHahahaha nije mi to palo na pamet.
Da znaš da jesam.mnogo si ti neka fina
tačno tako. Ako nemaš čvoruge i ožiljke po nogama i rukama onda jesi sekapersaDa znaš da jesam.Mislila sam da samo fudbaleri imaju bangave noge. Znači i mitski likovi su zeznuti. Kako sad npr jedan Tor da ima noge ko čovek, svi će da kažu da je sisica, nije se bio nogama.
Znači da od sada gledam seka perse. Hm.tačno tako. Ako nemaš čvoruge i ožiljke po nogama i rukama onda jesi sekapersa
ako je fin, negovan, ništa mu ne fali... znaš o kom se radiZnači da od sada gledam seka perse. Hm.![]()
Fin, negovan, a vamo čvoruge i ožiljci? Ti mene zezašako je fin, negovan, ništa mu ne fali... znaš o kom se radi
ma ja pričam za tvoje iskustvo sa novim tipovima koje tek treba da procenišFin, negovan, a vamo čvoruge i ožiljci? Ti mene zezašradi se o samsonu valjda.
Okma ja pričam za tvoje iskustvo sa novim tipovima koje tek treba da proceniš
opet igraš igrice, a jes uradio domaći?Meni liči na Meduzu sa spustenom kosom...
eto zato moraš da udješ u temu da vidiš o čem se radiPa čekaj Mito ako je skoro gola, kako se onda sve vidi?
Znam o čemu se radi, pa valjda i gugutke na granu znaju da sam ja duboko religiozan.eto zato moraš da udješ u temu da vidiš o čem se radi
Naletim na sliku ove skulpture
Pogledajte prilog 1182974
naslovljena Batšeda.
To je ona udata žena zbog koje je kralj David "poludeo". Da ne tupim religiju sada, ovaj umetnik je super dočarao kako treba da izgleda žena zbog koje bi uradio i ono što mi se inače ne radi.
Ko se ne slaže, taj nije normalan