SKORI DOLAZAK PROLECA - DONECE RELAKSACIJU SVIMA !

Bio sam juce u poseti kod prijatelja,koji zive na periferiji beograda.U stalnoj trci i poslu,nisam ni primetio,da je

vazduh vec poprimio,onu specificnu prolecnu aromu.Znam,zima jos nije prosla.Ali,na moje iznadjenje,sta sam

jos primetio. Grane na stablima drveta vrbe,vec su se zazelenela.Pa to je nesumnjivi znak,da ce prolece ove godine,

banuti na nase ulice,bulevare.U nase predivne parkove,mnogo ranije nego ranijih godina.Kada izadjete,iz svojih

kuca i stanova,udahnite duboko vazduh. Odnece sve nase brige,strepnje,strah od eventualnog sukoba,zbog

Kosova.Disite duboko.Oseticete onaj specifican slatkasti ukus,koji samo dah ranog proleca,donosi svima nama

kao poseban dar,kojim nas majka priroda ,cascava svake godine.Hajde da ovoga proleca,ostavimo sve teske

misli,sve nedace koje nas kao vekovni usud,uvek prate.Hajde da zaboravimo i te.izbore,i da novine ovoga

proleca ne kupujemo i ne citamo.Prihvatimo prirodu,i sve njene darove,kao sto tek rodjeno dete,prihvati

majcinu dojku.Samo tako,ako ne pratimo nista sto se desava lose,primeticemo sve ono,sto je lepo i dobro.:zlud:

Iskren da budem , meni je najvažnije da preko noći ne zaboravim da se probudim , te ne ustanem iz kreveta za vjeke vjekove.....( no ako mora , onda neka bude tako - kao produženo večno spavanje )....oću reći , čim se probudim radujem se životu u bilo kom godišnjem dobu......opčinjen sam životom......
.....no ruku na srce , mnogima je buđenje nastavak bombardovanja.....alijansa samo promenila strategiju i oružje.....umesto avijacije nebeskog anđela , napravila od personalnih postavki na vlasti sebi korisne idiote , pa samo pljušte šešeljevske takse , prirezi razrezi , stvarna umanjenja primanja i fingirane iluzionističke povišice....sva ova potraživanja stanovništvo doživljava kao one pametne bombe - krmače !.....

....uzgred , do petnaestog plati prvu ratu za imovinu , da te ne strefi neka poreska krstareća raketa , ili neki pešadijski puk od uterivača državnog potraživanja - mani se ranog proleća , plati sve dažbine da te prinudno ne istele iz stana , kuće ili sa imanja.....ima i toga , kad je bombardovanje u toku !

Šta znači RELAKSACIJA?

» relaksacija • ženski rod (medicina) Omlitavelost, mlitavost (živaca).

» relaksacija • ženski rod (pravo (nauka)) Oslobođenje, olakšanje, oproštenje, oproštaj, npr. kazne.

...sa medicinske tačke gledišta , treba da se obeznanimo , napijemo , naduvamo kako bi realan život doživeli kao naš napredak u srećan život --- a pravno posmatrano treba ovim zlotvorima , pljačkarošima ratno huškaškim profiterima i političkim razbojnicima da oprostimo ove tri decenije - da ih proglasimo junačkim patriotskim sinovima , pa kad su bili toliki heroji da nas ovoliko uništavaju i zlostavljaju , stvarno treba da im oprostimo sve to.....a ono opet , da im oprostimo treba da budemo nabildovani metom , nekim dopom , tomovačom - baš onako obeznanjeno opušteni , da nam je sve ravno do kosova , a ono kosovo svo u alpskim gudurama.......

.....a sa opšte tačke gledišta to dejstvuje ovako :

relaksacija (lat.).

1. Oporavljanje, odmor, opuštanje.

2. fiz - uspostavljanje ravnoteže nekoga sustava u labilnom stanju unutar određenoga vremena.

....i sad ako sam napumpan i mlitav , kako da uspostavim ravnotežu svoje duše , unutar ovog vremenskog intervala u kome korisni idioti rade sociološki genocid nad sopstvenim stanovništvom....kako da budem uravnotežen kad jednostavno izumiremo....i ma koliko miliona izbeglica dođe , nas je sa njima sve manje i manje....gde je tu ravnoteža ?....i ko uopšte du čak i nabildovan metom može da mozak odmori i opusti se , kad ruku na srce , sa tolikim bildovanjem , pitanje je ima li' iko gram mozga ?.......jer ono što pronađe taj gram u svojoj lobanji , glavom bez obzira zduždi u beli svet.....tamo kad ga drogiraju i eksploataciono genocidiraju , čine to za debelu lovu - plaćaju dobro perverziju , i plus može da im se naj*be keve do mile volje tiranske , jer nisu njegovi - tuđinci su !

...elem , Lorde - OTVORI ŠIROM PROZOR , videćeš PAKAO u kome živimo , GORI , BOMBARDUJU GA IMPERIJE svetske , sa svih strana !

Loncare,Loncare. Tebi me vredi savetovati opustanje,duboko udisanje na usta,i duboko izdisanje na nos,ovog prelepog cistog vazduha,koga
nam je nasa draga Kosava donela preciscenog.Ostavi se Seselja,kao sinonima zla.Ostavi se vampira politicara.Pogledaj oko sebe,sirom otvorenih ociju.Ugledaces lepotu Boziju,ugledaces carobne prizore,koje nam je darovala Majka Priroda.Zao mi je Loncare tebe.Ti si retko pametan covek,
ali si isuvise osecajan.Tebe bole sve nepravde ljudske,ti moras da odbolis,sve bolove ovoga sveta.Ja znam da je to osecanje,kod tebe jace od
svih ostalih.Ali ti,kao pametan covek,znas takodje,da je najveca snaga i sila,koju covek poseduje -auto sugestija.Sugeriraj sebi,ako ikako mozes
(ako si recimo u penziji),da ce ti od onih OTETIH 1O% posto,smanjene penzije,biti svake godine,dve,"pvecanje" od 1,5%. Pa zar to ,pa samo to,
zar nije dovoljno,da zivot gledas radosno,da si srecan sto zivis u oavako prelepoj zemlji.Nije sve u velicini,moj Loncare.Jedno zlatno zrnce,
vise vredi u finansijskom smislu,od kamena velicine stene.Onaj ko je zadovoljan s malim,on zasluzuje i veliki.

....uh Lorde , vabiš me u nepostojanje sa tim kineskim forama : samokontrola / duboko disanje / opuštanje / potiskivanje misli / brisanje unutrašnjeg dijaloga ------ samohipnoza.......pa jest da sam kao sav ovaj svet oko mene zaljubljen u sopstvenu veličinu , ali nisam mudar ka kinez....pa da....još mi treba mudrost kineskog argatora , pa posle da me distribuiraju kao njih u ulične pljeskavice.......
.......znaš li ti rođače , da je jedan od zaštićenih svedoka distribuirao tako neke mudrace kao mlevenu riblju hranu.....kupio čovek od sicilijanske mafije licencu , tehnologiju i opremu i hranio ribe u ribnjaku.....doduše ćapili ga taman kad je hteo da počne da proizvodi srpskimek ....grande - royale........
....nema opuštanja rođeni !

Back