- Poruka
- 33.100
Eto iznenađenja...jedite_kod_Joa:Ако затвориш,сматраћу да служиш Сотони!![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto iznenađenja...jedite_kod_Joa:Ако затвориш,сматраћу да служиш Сотони!![]()
![]()
![]()
zelebp:CTRL+c CTRL+v
marlon:mito bre, nemo se primas... nema pojma jom.. u vojvodini to rade uzivo vec dugo. idi npr. u suboticu predvece dacu ti adrese de se skupljaju pa posmatraj fizionomije koje se skupljaju... malo novina...
...
Satanisti najavili žrtvovanje deteta
...
...
the shezika:U prvom razredu o.s. deca imaju 9 predmeta, sto u proseku bude 4-5 casa dnevno. Da ministri i raznorazni strucnjaci razgovaraju i pitaju za misljenje uciteljice koje imaju direktan kontakt i rade sa tom decom tu se ne bi naslo nista osim maternjeg jezika, matematike, prirode i drustva, lik, muz i fiz kulture. Ta deca su mala, gradivo je nabuzdeno iako se islo rasterecivanju, pa se obradjuju teme koje deca tesko kapiraju. Verujte ljudi da mi se desavalo da udjem u ucionicu da odrzim treci a nekad i drugi cas i da mi treba najmanje 15 minuta da decu razbudim i zasinteresujem za cas. Previse su optereceni a jos uvek mali.
Slazem se!Angelico-Payne:Odlicna tema, bas me zanima taj fenomen obozavanja demona i slicnih stvari, kao da su izasli iz satanske Biblije.
Sabrina Vestica, Buffy ubica vampira, Zacarane, i slicno. Nemoguce da se to slucajno radi, i to da se povecava obim takvih sadrzaja.
Objektivno govoreci sta neko moze da postigne sa time da uci decu takvim stvarima? Meni ako neko bude decu ucio takvim stvarima dobice polomljene kosti.
Angelico-Payne:Odlicna tema, bas me zanima taj fenomen obozavanja demona i slicnih stvari, kao da su izasli iz satanske Biblije.
Sabrina Vestica, Buffy ubica vampira, Zacarane, i slicno. Nemoguce da se to slucajno radi, i to da se povecava obim takvih sadrzaja.
Objektivno govoreci sta neko moze da postigne sa time da uci decu takvim stvarima? Meni ako neko bude decu ucio takvim stvarima dobice polomljene kosti.
ljubica018:U prvom razredu o.s. deca imaju 9 predmeta, sto u proseku bude 4-5 casa dnevno. Da ministri i raznorazni strucnjaci razgovaraju i pitaju za misljenje uciteljice koje imaju direktan kontakt i rade sa tom decom tu se ne bi naslo nista osim maternjeg jezika, matematike, prirode i drustva, lik, muz i fiz kulture. Ta deca su mala, gradivo je nabuzdeno iako se islo rasterecivanju, pa se obradjuju teme koje deca tesko kapiraju. Verujte ljudi da mi se desavalo da udjem u ucionicu da odrzim treci a nekad i drugi cas i da mi treba najmanje 15 minuta da decu razbudim i zasinteresujem za cas. Previse su optereceni a jos uvek mali.
Saglasna sam sa tobom. Izgleda da smo i koleginice.![]()
My_Name_Is_Nobody:Najbolje da imaju jedan cas dnevno
A mozda lose radis posao pa je u tome problem![]()
Nexus 6:ma da...a tek gospodari prstenova i "haris loncar"
ju, ju...pu, pu...bu sotono...![]()
elem...ne, ne radi se slucajno, to se radi zbog toga sto je zanimljivo, kontraverzvno i donosi pare...
*BILJA*:Slazem se!
Moje dete ce ove godine poci u prvi razred, zato cu pazljivo pratiti sta se desava.
Izvoli snajka?*BILJA*:Gde li je Jomini?
On tvrdi da prosvetari imaju tri meseca odmora, a JA tvrdim da UCENICI imaju 3 meseca odmora.
Osim, ako ne bi da je nesto on Ministar prosvete, naterao nastavnike da za to vreme predaju klupama.
Onda prozivka: Ima li odsutnih- ne bi postojala, sve klupe na broju. Jedino bi bilo problematicno ocenjivanje - svaka zna sve, nijedna ne zna nista![]()
Angelico-Payne:ako ti kazes mora da nije.... eh![]()
Angelico-Payne:Ne slazem se da sve donosi od toga pare, cak su neke serije bile u gubicima pa su opet nastavile sa produkcijom.. to je zanimljivo..
U svakom slucaju, zar ti zastupas temu da je dobro - dosadno, a zlo i sve vezano uz njega uzbudljivo - zanimljivo? Znaci ako se deci nesto svidja ti im to das... kad bi tako ljudi vaspitavali decu, na ulicama bi danas bio pakao.