Školsko osiguranje

Luka22022

Početnik
Poruka
24
pozz moje pitanje je dali neko zna koliko mogu da dobijem od osiguranja posto sam slomio palac na levoj ruci,skinuo sam gips i otisao sam tamo i uradio sve sto treba i sad trebam da cekam da mi jave inace idem 7 razred.Rekli su da sacekam 15 dana a sad je vec proslo 17-18 dana i trebalo bi sad da stigne ... pa bih voleo znati dali neko zna koliko bih para mogao od prilike da dobijem ? zlomio sam zglob na palcu ... znam da se to odredjuje po stepenu povrede ali ako neko zna nek napise.

Ja sam davnih dana slomio nos i dobio oko 10000. Niti je nesto posebno slomljen, niti je bolelo....
Dok je drug polomio zglob na ruci i dobio 2000 ;) Bio u gipsu 2 meseca. E sad ***** mi mater ako znam kako su oni odredili meni vise para.

Ja sam davnih dana slomio nos i dobio oko 10000. Niti je nesto posebno slomljen, niti je bolelo....
Dok je drug polomio zglob na ruci i dobio 2000 ;) Bio u gipsu 2 meseca. E sad ***** mi mater ako znam kako su oni odredili meni vise para.

Ја сам пре неколико година ишчашио скочни зглоб и добио сам 3000. Тако да,не очекуј превише! :)

Back