MrFichko
Zainteresovan član
- Poruka
- 249
Da li negde postoji da se skine PDF skolskog dnevnika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li negde postoji da se skine PDF skolskog dnevnika?
Mislio sam na prazan dnevnik.... onaj deo za ocene....
A sta ce ti to? Evo ja znam, ali ti prvo reci sta ce ti
Hoćeš da napraviš veštački dnevnik, pa da slikaš svoje kobajagi ocene, pa da pokažeš roditeljima?
Napraviš stranicu u Excelu pa otštampaš, kao da oni znaju kako dnevnik izgleda
Pa imam utisak da hoće da napravi neki performans, kao što su kod nas na fakultetu napravili kobajagi indekse pa kada organizuju neki performans "alternativni školski čas" onda upišu "uspešno položio" i lupe kobajagi pečatIma ovde na Krsti profesora, pa probaj da postaviš pitanje u vezi toga što te interesuje
... možda te neko od njih prosvetli.![]()
Inače crveni dnevnici bi trebalo da se postepeno uklanjaju iz upotrebe i da postoje samo plavi.
Pa kad je počela reforma onda je prvi razred dobio nove plave dnevnike, i onda su toj generaciji nadalje bili samo plavi dnevnici.Zašto? Šta fali crvnima? Mi u srednjoj koristimo crvene...
Pa kad je počela reforma onda je prvi razred dobio nove plave dnevnike, i onda su toj generaciji nadalje bili samo plavi dnevnici.
Najveća razlika koju ja vidim je izgled dela gde su ocene. U crvenom dnevniku je kao na slici gore, a u plavom svaki đak ima svoju stranicu i to liči na uvećanu knjižicu/svedočanstvo samo sa puno prostora da se sve ocene upišu.
Meni je crveni dnevnik bio mnogo bolji. Možeš da prevučeš pogledom preko stranice (ili prelistaš 3-4 strane) i da uporediš ocene iz nekog predmeta svih đaka odjednom. Ovako vidiš ocene tog jednog đaka iz svih predmeta, a to nastavniku nije korisno. Šta me briga šta on ima iz matematike ili istorije, važnije mi je gde je u poređenju sa ostalim đacima iz mog predmeta. Ali je valjda ovako dobro za privatnost, ako roditelji dođu da vide ocene da ne bi videli ocene drugih đaka.
Inače crveni dnevnici bi trebalo da se postepeno uklanjaju iz upotrebe i da postoje samo plavi.
Pa zato vodis evidenciju u svesci, onako kako tebi odgovara, i tu ti je pun pregled svega. Mene su oni mali pravougaonici ubijali u pojam...Pa kad je počela reforma onda je prvi razred dobio nove plave dnevnike, i onda su toj generaciji nadalje bili samo plavi dnevnici.
Najveća razlika koju ja vidim je izgled dela gde su ocene. U crvenom dnevniku je kao na slici gore, a u plavom svaki đak ima svoju stranicu i to liči na uvećanu knjižicu/svedočanstvo samo sa puno prostora da se sve ocene upišu.
Meni je crveni dnevnik bio mnogo bolji. Možeš da prevučeš pogledom preko stranice (ili prelistaš 3-4 strane) i da uporediš ocene iz nekog predmeta svih đaka odjednom. Ovako vidiš ocene tog jednog đaka iz svih predmeta, a to nastavniku nije korisno. Šta me briga šta on ima iz matematike ili istorije, važnije mi je gde je u poređenju sa ostalim đacima iz mog predmeta. Ali je valjda ovako dobro za privatnost, ako roditelji dođu da vide ocene da ne bi videli ocene drugih đaka.
Hoćeš da napraviš veštački dnevnik, pa da slikaš svoje kobajagi ocene, pa da pokažeš roditeljima?
Napraviš stranicu u Excelu pa otštampaš, kao da oni znaju kako dnevnik izgleda