- Poruka
- 114
A jel bi ti samo seks ili da mi budeš očuh?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je mama direktor srednje škole i znam kada učenici idu na ekskurziju ona dobije pare od agencije. Ali ne uzima od učenika. I neki još dobiju.
Meni je mama direktor srednje škole i znam kada učenici idu na ekskurziju ona dobije pare od agencije. Ali ne uzima od učenika. I neki još dobiju.
A agencije pare koje daju tvojoj mami izvade iz svog dzepa, ili to refundiraju kroz cenu aranzmana?
Odavno nisam procitao debilniji komentar.
Zato u skoli roditelji i djaci treba da odlucuju gde se ide na ekskurziju.
Lepo tri do pet ponuda od razlicitih agencija i onda djaci i roditelji odlucuju gde se ide.......
Da vidis kako odmah padnu cene aranzmana, kad nema ko da se ugradi.
A nastavnicima je u opisu posla da moraju da vode decu, i te dnevnice im placa skola.
Nemoj da žališ, to su najbolje uložene pare, na pripremu dece za budući život !!!Ono sto meni licno najvise smeta je navala "umetnika" koji svoje umece jedino izgleda mogu da podele sa decom, i to na prevaru.
Pre neki dan, kaze cerka(prvi razred osnovne skole) da joj treba 150 dinara za predstavu na koju idu.
Naravno, veoma joj rado dam novac, ubedjen da je to najbolje potrosen novac na svetu.
Tog dana posle skole pitam cerkicu kakva je bila predstava, a ona odusevljena kaze da je bila odlicna.
I uz to kaze da nisu isli u pozoriste nego je madjionicar dolazio kod njih, pa je 4 odeljenja gledalo predstavu iz klupa.
4 odeljenja = 100 djaka, predstava nekog madjionicara od 45 minuta= 15000 dinara.
Naravno deca odusevljena "umecem" madjionicara, koji je naucio dva trika i obrlatio decu.
Ajde, pomirim se sa tim, rekoh neka je detetu bilo lepo, kad sutradan, sin inace u vrticu, kaze: treba mi 150 dinara za predstavu.
ja dam, i naravno opet saznam da je bio madjionicar.
Nije mi zao novca datog za to, ali se osecam izigranim i prevarenim.Prvo sto nije nikakva predstava u pitanju iz koje ce moje dete nesto nauciti, i drugo sto su se setili kako da izvuku pare na racun dece.
Па тако се и ради...само није могуће да то раде СВИ родитељи све деце у школи, него родитељи у Савету родитеља! Пред њима се отварају печатиране понуде туристичких агенција и они на лицу места зеједно (разред по разред) одлучују коју ће прихватити.
Школа нема новац за плаћање дневница. То плаћају родитељи кроз цену, као што плаћају и водича, шофера, собарице у хотелу, куварице, конобаре и све остале који раде за њихову децу док су на екскурзији.
Hahahaha, da naravno otvaraju se pred roditeljima ili roditelji dobijaju zapisnik kako je prosao tender i sta je odluceno od strane komisije?
Комисију чине само и једино родитељи, и коверте се отварају пред њима. Шта је ту смешно?
Ја 4 године била у Савету родитеља у основној школи своје деце, digla ploču na kući, kupila nov auto, nameštaj причам ствари које јако добро знам.
Pa, dobro, ali to je bilo od provizije na izbor udžbenika, tako da se računa u redovna i stalna primanja, kao prosvetnog radnika !!!A летовање на Малдивима си заборавио?![]()