Školska biblioteka

Ja upravo čitam "Devojke iz kraja" i moram priznati da sam, posle "Sponzoruša", koji je jedan skroz surovo realan i ozbiljan roman, očekivala neko dublje štivo nego što zaista i jeste... :?
Što se tiče "Sestara po farmerkama", pročitala sam samo prvi deo, i odgledala film. Podsećaju me na nas četiri koje smo nerazdvojne drugarice, a nekako sam nas i pronašla, mada više u filmu, nego u knjizi...

Chitam jako puno ali sada u poslednje vreme nisam stizala zbog shkole. Sad cu ponovo pocheti neshto da chitam.
Treba za ovaj "raspust" da prochitam Antigonu...Kakva je to knjiga?Svi kazu da je jako dosadna..
Chitala sam zadnje "Andjeli & Demoni" od Dena Brauna..
I romane Trejsi Shevalije-"Devojka sa bisernom mindjushom" "Pali Andjeli" "Dama i jednorog"....... Ali ubedljivo najbolje knjige shto sam prochitala su romani iz serijala "Pesma leda i vatre".. Pa ko voli epsku fantastiku neka obavezno prochita.... :)

Antigona uopšte nije dosadna!
Naprotiv!
Sam lik Antigone je mene najviše ostavio bez daha.
Malo je jezik nerazumljiviji, tj. mene je nervirao tokom čitanja, nisam neki veliki fan drama, pogotovo ne antičkih, ali knjiga je odlična!
Vaspitačica, pitaj na temi o sastavima, radovima i sl. Lepljiva je! Ja bih ti rado pomogla, ali uopšte se ne razumem u to.
Pozz

u poslednje vreme nemam vremena da chitam nishta drugo osim shkolske literature(hemije,fizike,biologije,geografije)i ostalih predmeta.zao mi je zbog toga,volela bih da padne neki raspust pa da uzmem neku veliku knjigu i da se nachitam....

Back