Škola za štence u Beogradu

kamenicvet

Iskusan
Poruka
5.433
Molim sve koji imaju iskustva sa ovakvim školama,da ga ovde iznesu,ili poznaju nekog ko je vodio svog psa i zadovoljan je kako to funkcioniše.
Ja sam do sada dobila preporuku jedino za Maju Šparovec(ali ne znam gde obavlja rad),i ponudu kod Novaka za njihovu školicu. Moja kuca je maltezer,pa me pre svega zanima rad sa manjim rasama,ako se to uopšte razdvaja.
Ako tema negde postoji,molim da je spojite,ja nisam uspela da nadjem nista slicno.

Mi smo imali cast da budemo medj prvima u skoli za stence kod Novaka pre dve godine.
Skola za stence kod po meni pre treba da se zove skola za vlasnike stenaca. Pas u tom uzrastu je isuvise mali da bi bog zna sta savladao. U tom periodu se obucavaju vlasnici kako da rade sa svojim stencima.Bilo je price o psihologiji pasa tj o tome kako oni razmisljaju i kako funkcionisu. Ima dosta korisnih saveta i o zdravlju, vakcinaciji, parazitima, bolestima, ....
Ma po meni je to super varijanta ako imate malo vremena ali nemojte ocekivati da vase stene u toj skoli postane poslusni pas iz filma :) Sa psom morate vi da radite.
Mi smo isli prvenstveno zbog cerke koja je imala 3 godine kad smo uzeli prvog psa i nije imala osecaj za stene. Sad je devojka i Lara je prvi pas koji se vodi na nju. Dobile su i diplomu.:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

E pa to je bas lepo,predpostavljala sam da je za stence vaznije da se obuce prestravljeni vlasnici koji im sve dopustaju posto su toliko neodoljivi.:zper:
Cini mi se da Maja ozbiljnije radi i da kuce iz skole izadju sa osnovnim znanjem dobrog ponasanja na povodcu,ulici ,u odnosu sa drugim psima...,ali sacekacu da saznam detalje pa cu vam preneti.:bye:

Moram da vam pohvalim Maju,ako nekom zatreba nece se pokajati. Mi smo nazalost bili samo na 3 casa,malo zbog loseg vremena malo zbog povrede koju je moj pas imao u parku, ali promena u ponasanju nase razmazene princeze je ogromna,da ja jedva cekam prolece da idemo ponovo, a i njeni psi su toliko divni da sam ja koristila maksimalno priliku da ih sve izmazim. Kad upoznate njene pse jasno vam je kako treba uravnotezen pas da se ponasa.:bye:

Back