Imam 17 godina, sad cu da krenem u cetvrtu godinu gimnazije i razmisljam polako o tome sta cu da upisujem. E sad, postoji par problema jer sam se ja "pronasao" u trecem razredu gimnazije kada sam dobio odlicnog profesora programiranja i uz delphi sam zavoleo programiranje, medjutim predmeti matematika i fizika, koji idu uz programiranje mi nikad nisu isli...tacnije ne vezbam pa mi ne idu, inace nema ko mi nije rekao da matematiku kapiram jako brzo i mogu mnogo vise, ali u svakom slucaju imam dvojku, dok iz programiranja imam zasluzenu peticu jer jednostavno volim taj predmet.
Pravio sam puno programa i igara sa znanjem u delfiju koje imam, ali hocu jos da znam i jos da pravim.

Presrecan sam sto sam se ovde pronasao i sto cu da budem programer (vec sam 100% odlucio) i vec mi se motaju razne platforme, aplikacije i projekti po glavi koje zelim da realizujem ali nemam jos uvek znanje.
Poenta ove teme je sledece pitanje: Sta da upisujem u Nisu da naucim odlicno programiranje, a da nije elektronski fakultet koji, jeste da je najpopularniji i navodno najbolji ali ima PREVISE matematike i fizike, a puno manje prakse u programiranju i samog programiranja.
Prioritet mi je Nis... ali ako bas mora... onda cu da gledam da se snalazim da idem u bg ...inace sam iz Pirota
Ono sto sam ja gledao je visoka tehnicka u nisu za strukovne studije .. pa sam mislio to da zavrsavam a posle da se doskolujem ako treba pa da se zaposljavam gde valja