Skola plivanja?

• Začetnik teme Začetnik teme SyIar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

SyIar

Početnik
Poruka
1
Imam 16 god , visina 180. Imam problem sa kicmom (Kifoza/Kyphosis), pa sam mislio da upisem skolu plivanja,jer bi mi pomoglo oko kicme,a i volim taj sport.Interesuje me da li sa 16 god mogu da savladam plivanje,posto vecinna krece u mladjem uzrastu.Pricao sam sa dosta ljudi i vecina kaze da je ,sto si stariji teze nauciti da plivas.Interesuje me vase misljenje? :think:

Imam 16 god , visina 180. Imam problem sa kicmom (Kifoza/Kyphosis), pa sam mislio da upisem skolu plivanja,jer bi mi pomoglo oko kicme,a i volim taj sport.Interesuje me da li sa 16 god mogu da savladam plivanje,posto vecinna krece u mladjem uzrastu.Pricao sam sa dosta ljudi i vecina kaze da je ,sto si stariji teze nauciti da plivas.Interesuje me vase misljenje? :think:

Pre svega,nauci pravila interpunkcije i sintakse,bez uvrede. :D

Sto se tice plivanja,to nije istina,vazno je samo da naucis pravilno da dises,i da se odrzavas na vodi. Tehnika je nesto sto je lako za nauciti. :)

Ne znam koliko bi ti to pomoglo kod kifoze,ali znam da svakako nece skoditi,i da je veliki plus ici na plivanje.
=

Back