- Poruka
- 201
Onda chekam pa da se za njega udam xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće to biti bogataši u današnjem, iskrivljenom značenju tog pojma. Tačnije, probisveti i ološ. Nove, školovane i za tu priliku obučene udavače će oblikovati novog muškarca - pravog srpskog domaćina, samouverenog i zadovoljnog; okrenutog istinskim vrednostima i pravim bogatstvima. Muškarca spremnog i sposobnog da obezbedi porodici onoliko koliko je mera, stavljajući na tas zajedničkog života čašu šampanjaca i grumen plodne zemlje; čoveka koji u svoj dom unosi veselje i iskričav smeh, ali i dariva pouku mudrosti.
E moja nekrštena, žene su oduvek vodile svet onako kako su znale. Sve što muškarci napraviše, napraviše zbog žena i njihovih potreba. Da nema vas, mi bismo onako sami još uvek živeli u pećinama, hranili se bobicama i išli na pecanje. Eventualno bismo usavršili proces alkoholnog vrenja i družili se međusobno. Ne bismo imali oko čega da se svađamo i zbog čega da rmbačimo. Nama ne treba mnogo. Ne bismo se setili da izmislimo struju.
Kupali bismo se na potoku negde s proleća, pa zatim kad leti pripekne zvezda al to ne računamo u higijenu i na koncu potkraj leta ili početkom jeseni, jer nas čeka duga zima, ladno će biti za potok.
To ti ja kažem. Zato nama trebaju škole za udavače. Morate iz korena da se menjate da sačuvate civilizaciju od propasti. Jer samo vi to možete. Vi ćete stvoriti nove bogataše.
Dripci su smorovi teshki uvek iste fore ja volim ugladjene sa dugim prstima,to mi je fetish prste uvek prve primetim xD
Sa dugim prstima i dubokim novčanicima![]()
Dripci su smorovi teshki uvek iste fore ja volim ugladjene sa dugim prstima,to mi je fetish prste uvek prve primetim xD
ko kaze da dripac ne mora da bude ugladjen.a ja bas volim kratke prstice ko cevapcice.
![]()
Ne novcanicama dubokim nego dzep duboki))
Zashto biti skromna??Neki kazu da je to vrlina ja jok mah mah draga marixa xD
i da nije odgajivac zvecarki.![]()
Ne novcanicama dubokim nego dzep duboki))
Zashto biti skromna??Neki kazu da je to vrlina ja jok mah mah draga marixa xD
ma dzaba im
pa znene nikada ne biraju
to one vole da veruju u te tresh nebuloze kao "zena uvek bira mushkarca bla bla bla"
to shto mozda vecina oce skoro svako da poyebe jer su im standardi niski ne znachi da ce da ih zeni
Mozhe da ih uzgaja ali ne u dzepu naravno xD
Shta me briga shta che da radi u slobodno vreme ako je milioner dok god mene ne uznemirava)))