Skola BILIJARA

Milance a zasto ti na privatno meni ne ostavis svoje podatke, da ja tebe proverim...

sestra mi je na visokom mestu u UBPOK-u pa cemo to vrlo brzo, ako imas hrabrosti da to uradis.
Nemoj vise biti dosadan sa tim proveravanjem, ne bojimo se mi nicega cim smo ovako javno postavili stvari

pa ostavi ih onda, ima ko da te proveri i na nivou Srbije a i na nivou Novog Sada (kad si vec poceo sam tim)

drugo, usao si u jedan svet kome ne pripadas (svet bilijara). Nemas pojma ni o cemu u bilijaru

Preko Scepanovic Dragana iz Crne Gore sam se raspitao za informacije koje si ovde pokusavao da plasiras i istina je da RTCG nikada nije objavio takvu vest, znaci da tvoje informacije nisu tacne (da se ne izrazavam grublje)

srpski receno, pises gluposti i glumis ovd nekog opasnog lika a to nema veze sa istinom i ispadas SMESAN

ko si uopste ti da nekoga proveravas? balavac koji se lozi miliciju

da li mislis da ces nekoga uplasiti time sto si stavio logo zandarmerije?

ako si uopste u miliciji, ostavi mi podatke pa cu ja lako doci do tvog sefa a onda ce ti on obijasniti neke stvari, cisto da ti pokazem da ja mogu sve to a i vise od toga

pa ostavi ih onda, ima ko da te proveri i na nivou Srbije a i na nivou Novog Sada (kad si vec poceo sam tim)

drugo, usao si u jedan svet kome ne pripadas (svet bilijara). Nemas pojma ni o cemu u bilijaru

Preko Scepanovic Dragana iz Crne Gore sam se raspitao za informacije koje si ovde pokusavao da plasiras i istina je da RTCG nikada nije objavio takvu vest, znaci da tvoje informacije nisu tacne (da se ne izrazavam grublje)

srpski receno, pises gluposti i glumis ovd nekog opasnog lika a to nema veze sa istinom i ispadas SMESAN

ko si uopste ti da nekoga proveravas? balavac koji se lozi miliciju

da li mislis da ces nekoga uplasiti time sto si stavio logo zandarmerije?

ako si uopste u miliciji, ostavi mi podatke pa cu ja lako doci do tvog sefa a onda ce ti on obijasniti neke stvari, cisto da ti pokazem da ja mogu sve to a i vise od toga

Nisam stavio Logo zandarmerije da bi vas plašio,2-ne bojim te se,3-i smiri se malo BRE.

SVE OK,NEMA PROBLEMA SAMO BI DA SE SVAĐAŠ BRE!!!!!!

sta mislis o sajtu. jel bi dodao nesto... Mislio sam ako bude pocinjala ta snooker liga itd. Mogao bih da u onom delu snooker u srbiji pisem dosta o tome... Cak bih vec sada mogao da pocnem sa promocijom svega toga... al mozemo uzivo o tome...

Back