Škola bilijara
Početnik
- Poruka
- 15
sve u redu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve u redu
Milance a zasto ti na privatno meni ne ostavis svoje podatke, da ja tebe proverim...
sestra mi je na visokom mestu u UBPOK-u pa cemo to vrlo brzo, ako imas hrabrosti da to uradis.
Nemoj vise biti dosadan sa tim proveravanjem, ne bojimo se mi nicega cim smo ovako javno postavili stvari
pa ostavi ih onda, ima ko da te proveri i na nivou Srbije a i na nivou Novog Sada (kad si vec poceo sam tim)
drugo, usao si u jedan svet kome ne pripadas (svet bilijara). Nemas pojma ni o cemu u bilijaru
Preko Scepanovic Dragana iz Crne Gore sam se raspitao za informacije koje si ovde pokusavao da plasiras i istina je da RTCG nikada nije objavio takvu vest, znaci da tvoje informacije nisu tacne (da se ne izrazavam grublje)
srpski receno, pises gluposti i glumis ovd nekog opasnog lika a to nema veze sa istinom i ispadas SMESAN
ko si uopste ti da nekoga proveravas? balavac koji se lozi miliciju
da li mislis da ces nekoga uplasiti time sto si stavio logo zandarmerije?
ako si uopste u miliciji, ostavi mi podatke pa cu ja lako doci do tvog sefa a onda ce ti on obijasniti neke stvari, cisto da ti pokazem da ja mogu sve to a i vise od toga
moj cilj na ovom forumu nije ni bio da me se ti plasis
i ni sa kim drugim nisam tako razgovarao... imali smo normalnu pricu a onda si ti upao sa svojim pricama o proveravanju
ocigledno im nije mesto ovde
pa super Milance
evo, u subotu je u Novom Sadu turnir, kvalifikacije za prvenstvo Srbije, dodji da se oprobas
bice nam drago da pokazes svoje umece
Nisam te još proverio samo da znaš
hihihihhhihiii samo ti proveravaj....
bolje dodji malo na bilijar, nego što visiš na forumima o bilijaru i gubiš vrijeme na provjeravanje, simpatičan si dečko možda bi mogao nešto i da naučiš!