Skok sa padobranom?

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Kako kaze Boban Rajovic u svojoj pesmi

Ja bih ovih dana za tebe mala iz padobrana
skocio a ti se pravis luda ko druga gledas me...

Da li ste nekad skakali iz padobrana?

Da li ste se plasili?

Da li planirate da skacete iz padobrana?

Ja se sve nesto hrabrim da bih probao, ali nesto nisam siguran kad se odaljim sa zemlje da bih tako razmisljao :D

Po mom misljenju za to treba dosta hrabrosti :) A bolje da covjek skace iz padobrana nego da smrka kokain zar ne, kad ga vec radi adrenalin...

Da je Bog hteo da budem ptica, stvorio bi me sigurno kao beloglavog orla ili neku potpuno vranu vranu.
Ovako, kad mi se leti, kupim kartu za let i molim se tiše jer smo tada Bogu mnogo bliže...
Bog će sve da me čuje, tako da šapućem, u sebi govorim... :mrgreen:
Ne plašim se visine, visina nema ništa sa tim.

Da je Bog hteo da budem ptica, stvorio bi me sigurno kao beloglavog orla ili neku potpuno vranu vranu.
Ovako, kad mi se leti, kupim kartu za let i molim se tiše jer smo tada Bogu mnogo bliže...
Bog će sve da me čuje, tako da šapućem, u sebi govorim... :mrgreen:
Ne plašim se visine, visina nema ništa sa tim.
Znaci ne bi skakala iz padobrana?
ako iskočiš iz aviona sa padobranom, onda to može da bude zanimljivo, ali ako iskočiš iz padobrana negde u vazduhu onda ti se ne piše dobro
dobro

koliko bi mi dala da NE skocim?
Pa, to i nije toliko značajno u poređenju sa tim koliko bi ljudi dali po oko pola evra da skočiš.
Vidiš, ako bi reklama obišla internet, a ti dramio oko skoka, sigurna sam da bi se našlo bar nekoliko hiljada ljudi od svih tih milijardi koji bi uložili bespovratno svojih pola dolara ili evra da se otisneš u takvu avanturu.
Dakle, ima tu štofa.
Ja zabavu ne plaćam, samo lepo rešim da imam zabavu i već je tu, u mojoj glavi bez ikoga. Iz glave kreće sve...
:zcepanje:

Pa, to i nije toliko značajno u poređenju sa tim koliko bi ljudi dali po oko pola evra da skočiš.
Vidiš, ako bi reklama obišla internet, a ti dramio oko skoka, sigurna sam da bi se našlo bar nekoliko hiljada ljudi od svih tih milijardi koji bi uložili bespovratno svojih pola dolara ili evra da se otisneš u takvu avanturu.
Dakle, ima tu štofa.
Ja zabavu ne plaćam, samo lepo rešim da imam zabavu i već je tu, u mojoj glavi bez ikoga. Iz glave kreće sve...
:zcepanje:
a kraljica si zivota mi

kakav je osjecaj stvarno
adrenalin na max je li

treba skupiti muda jel da
Pa ono, svako ima mali strah na prvom skoku, ali sta ces, prevazidjes ga i sikocis.Vazduh pod rukama kao testo dok padas sa stabilizirajucom kupolomm...Onda povuces rucicu, i odjednom tisina... Lep osecaj... Ali i kad se prizemljis ono osecas da si uradio nesto sto je vau....

Ako mislis na skok sa kupolom o kome ti ja pricam to je ranije bilo da li u Kraljevu ili u Valjevu nemam pojma tako nesto... Ne znam da li je moguce to odraditi privatno u Nisu na aerodromu, mislim da ne...A ako mislis na krilo, onda bi tu trebao da ima vise opcija, recimo ako si u Bg onda mozda Lisiciji jarak...

Ako dozvoliš napravila bih sebi muzičku podlogu za odgovor..

..jer mi bilo teško i bolno samo što sam videla da se pominje rajović.. :trlja:

A odgovor mi je dosta kraći od uvoda i glasi DA volela bih da skočim padobranom

Ako dozvoliš napravila bih sebi muzičku podlogu za odgovor..

..jer mi bilo teško i bolno samo što sam videla da se pominje rajović.. :trlja:

A odgovor mi je dosta kraći od uvoda i glasi DA volela bih da skočim padobranom
I ja slusam Pink Floyd High Hopes omiljena i sta cemo sad?
Boban piroman je bio zbog spominjanja padobrana u svom tekstu a zapamtio sam tu strofu jer sam se bio opjanio na top hill jedno vece ljetos a ova pjesma je bila na radio

Back