SKOJ u poseti grčkim komunistima

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudmila:
A mi kao imamo SKOJ?

Da li su oni na neki način povezani sa retardima iz NKPJ koji imaju sajt na besplatnom serveru napravljen za 3 minuta sa slikama nekih manijaka iz Severne Koreje. Ako su to ti prenesite da im treba promena web mastera pod hitno.

Snimite dizajn sajta !!! www.skoj.org.yu

a tek ovo : www.nkpj.co.nr

Da li je ovde tema dobar program ili internet prezentacija NKPJ-a???!!! Boli ona stvar radnike u Srbiji za internet jer se on ne maze na hleb.Kada je protest radnika oni se upravo i bune protiv te sminke i gomile pudera koja cini Srbiju "SRECNOM I PROSPERITETNOM ZEMLJOM"...:mrgreen:

DellBoy:
Stvarno je zabrinjavajuće da neko u ovoj državi veruje u skoj, da veruje da to postoji i da ima neku ulogu, a naročito da ima budućnost.
Još više je zabrinjavajuće da i sam sa njim diskutujem

Stvarno je zabrinjavajuce da se jos neko danas lozi na fudbal u Srbiji i da ima avatare fudbalera u profilu kada je fudbal kako onomad rekose iz DOS-a "fudbal ogledalo drustva".S obzirom na nase ogledalo C.Zvezde i Partizana,a pogotovo ostalih "mocnih" klubova predlazem da se Marakana pretvori poljoprivredni kombinat za cuvanje krupne i sitne stoke,a stadon Partizana u povrtarski staklenik.

S OBZIROM NA EKONOMSKU KRIZU UMRECEMO OD GLADI AKO TAKO NE POSTUPIMO.NEKA JE VECNA SLAVA KAPITALIZMU! :lol:

'Победносцев':
Jedina smislena uloga moze da bude 'vatanje sa doduse brkatijem al' i svesnijem mladim drugaricama sa Kube, iz Grcke, itd.

Posto ovaj evnuh to s indignacijom porice, jasno je koliko je sati.

Tebi je vec odzvonilo - u Rusiji si nepozeljan,takodje i u Srbiji,pa najlogicnije resenje za tebe dodje da delujes ovako vani iz inostranstva koje se cak i ne stidi da finasira delovanje bilo koje fasisticke organizacije.Jeste li znali da upravo emlje EU imaju fasisticke partije u parlamentu : Austrija,Francuska,Nemacka,Italija.... :lol:

Yopa:
Nego, di vam je Jugoslavija?

O zivote ovo me sad podseti na ono Cankovo : "Gdi su nasi novci"? :mrgreen:
Ako ne bude Jugoslavije bice Konfederacije Balkanskih Naroda - tako je comrade Staljin zeleo. :ok:

Poslednja izmena:
Festival u Grčkoj

Učešćem na nedavno održanom festivalu "Odigitis" u organizaciji Komunističke partije Grčke(KKE) i Komunističke omladine Grčke(KNE), Savez komunističke omladine Jugoslavije(SKOJ) potvrdio je tradicionalno bliske odnose sa komunističkim omladniskim organizacijama iz celog sveta, a posebno sa bratskom KNE koja je pružila nesebičnu podršku narodima Jugoslavije koji su se našli pod udarom imperijalističke agresije. Za SKOJ je posebno inspirativan nacin na koji su KKE i KNE vodili borbu protiv agresije NATO-a na SR Jugoslaviju, kada su između ostalog svojim telima sprečavali NATO tenkove da napuste vojnu bazu u Solunu.

Za SKOJ je od posebne važnosti bilo prisustvo naše delegacije Skupštini Svetske federacije demokratske omladine(WFDY) za Evropu i Severnu Ameriku koja je održana u okviru Festivala.

Predstavnici SKOJ-a imali su priliku da razgovaraju u više navrata sa predstavnicima Komunističke omladine Kube i izraze svoju podršku i solidarnost sa herojskim narodom te zemlje. Naši predstavnici su se susreli i razgovarali i sa rukovodstvom Komunističke omladine Česke-KSM koja se našla na udaru burzoaskih vlasti koje su zabranile njeno delovanje.

Festival KKE-KNE "Odigitis" protekao je u znaku dvostrukog jubileja-90 godina postojanja KKE i 40 godina postojanja KNE. Bila je to smotra snage, vitalnosi i mladosti svesne da nema te sile na svetu koja bi se radničkoj klasi mogla odupreti makar i na jedan jedini dan kada se ona organizuje kao celina na principima marksizma-lenjinizma.

Živeo besmrtni marksizam-lenjnizam!
Živela proleterska solidarnost!

Sekretarijat SKOJ-a

28. septembar 2008. god.

Ali Marks nije primenjivao svoje umotvorine iz knjige na radnike od svog ćaće?

to kao neki argument protiv marksa? :rumenko:
primetio sam da stalno istu priču vrtiš po tom pitanju, valjda ti se čini duhovitom i originalnom dosetkom.
nego, jesil si se ti ikad bavio i upravljao poslom svog ćaće?

Nije dosetka nego rešenje prevare - lako je tudjim po trnju mlatiti.
To je kao kada bih ja pričao i pisao da je lepo poklanjati fondovima za gladne i žedne ali ni dinara nedam...
Ako je to tebi duhovito...
Naravno da bih radio isto što i moj ćaća, samo mene više ne puštaju u nuklearni centar. Pitaj me šta sam radio tamo...

SSSR citat:

Ej Vuda polizes mi ... testise! Na osnovu cega si ti zakljucio da je SKOJ "opsti haos omladina" ?! Naprotiv,gledaj kakva je finasijska kriza u svetu zbog KAPITALIZMA; da si malo vise slusao marxisticku omladinu,ne bi sada brinuo da li cemo da ti damo koru hleba kada budes gladan, A NECEMO! Nas komuniste ova kriza nece ni da dotakne.

Kao prvo,..razumeo me dobro nisi...(sad je OHO...,a ne onda)
Kao drugo u to vreme su se izbegavale reci "jajca",itd..(iz kulture..)
Nemoj da te "smestim "shto se kulture tice u danashnje vreme....

Stvarno je zabrinjavajuce da se jos neko danas lozi na fudbal u Srbiji i da ima avatare fudbalera u profilu kada je fudbal kako onomad rekose iz DOS-a "fudbal ogledalo drustva".S obzirom na nase ogledalo C.Zvezde i Partizana,a pogotovo ostalih "mocnih" klubova predlazem da se Marakana pretvori poljoprivredni kombinat za cuvanje krupne i sitne stoke,a stadon Partizana u povrtarski staklenik.

Aj da mi tvoju kucu pretvorimo u tor malo-MOZE :rtfm::rtfm::rtfm:

Ali Marks nije primenjivao svoje umotvorine iz knjige na radnike od svog ćaće?

Bogatstvo nije merilo revolucionarnosti.Solidarnost i rat sa svojom klasom je revolucionarnost koju je Marks primenjivao,a zbog toga su ga i mrzeli ljudi iz bogatih slojeva zato sto je bio "otpadnik".

Vuda:
Kao prvo,..razumeo me dobro nisi...(sad je OHO...,a ne onda)
Kao drugo u to vreme su se izbegavale reci "jajca",itd..(iz kulture..)
Nemoj da te "smestim "shto se kulture tice u danashnje vreme....

U to vreme nije bilo ni potrebe opsovati nekoga,jer je vladalo postovanje.Kada te politicki protivnik vredja,partija sve to isprati i kaze ti :" e sad majstore kada ne znas lepo da se ponasas i kritikujes ALI NA ZDRAVIM OSNOVAMA - VEC VREDJAS sad ces lepo da ides u gulag da okopavas krompir na stenovitom podrucju i cekas da iznikne".:mrgreen:

Dakle prvo nauci da se lepo ponasas i kritikujes na smislen nacin postujuci sagovornika,a ja cu onda da zaboravim uvrede koje podrazumevaju oblizivanje mojih testisa.

Yopa:
Da, da, bio zanimljiv lik taj Staljin.

Jok i nije...:worth: Da si procitao njegovo delo (iz 1951 cini mi se) kada je napisao da ce Balkan robovati anglosaksonskom kapitalistickom smecu ukoliko se balkanski narodi ne udruze i formiraju socijalisticku konfederaciju,bilo bi ti jasno zasto je on za mene heroj.

DellBoy011:
Pa koji je ovaj fudbaler iz profila? Gde igra?

To je bio sarkazam glupi covece.Jel znas ti sta je sarkazam?! Lepo ja rekoh - ono sto desnicari najvise mrze je inteligencija. :super:

[quote="Победносцев'']Ko je bre nepozeljan? Rusija je sad jedna fina, krstena zemlja gde bi takve poput tebe odmah smestili u psihijatrijsku bolnicu. Tamo bi nasao mnostvo Iljica-Lenjina, Trockih i inih i sit bi sa njima mogao da pretresas osnove marksizma-lenjinizma.

Ma to su... kako ono bese? gubitnici tranzicije i lumpenproletarijat[/quote]

:think: A jel??? Kako onda objasnjavas da je Staljin najpopularniji drzavnik vec decenijma.Pogledaj istrazivanja ruske gazete - cak ga i Putinove pristalice smatraju licnoscu broj jedan. 70% ljudi - ne laze! :ok: Inace KPRF je druga partija po jacinu u Rusiji sa preko 8 000 000 staljinista!:super:

Ono za sta se ti zalezes u Rusiji ne postoji,pa nije Putin budala.Covek je bio KGB-ovac a njegov deda Staljinov kuvar!

Ja mislim da si ti najveci gubitnik jer to za sta se ti zalazes za program Solzenjicina i ostalih...to ne pije vodu nigde - iz Rusije je proteran,a i amerikanci su ga se odrekli kada je poceo da palmudi o podrsci Frankovom fasizmu u spanskom gradjanskom ratu.

Poslednja izmena:

Back