Ali Marks nije primenjivao svoje umotvorine iz knjige na radnike od svog ćaće?
Bogatstvo nije merilo revolucionarnosti.Solidarnost i rat sa svojom klasom je revolucionarnost koju je Marks primenjivao,a zbog toga su ga i mrzeli ljudi iz bogatih slojeva zato sto je bio "otpadnik".
Vuda:
Kao prvo,..razumeo me dobro nisi...(sad je OHO...,a ne onda)
Kao drugo u to vreme su se izbegavale reci "jajca",itd..(iz kulture..)
Nemoj da te "smestim "shto se kulture tice u danashnje vreme....
U to vreme nije bilo ni potrebe opsovati nekoga,jer je vladalo postovanje.Kada te politicki protivnik vredja,partija sve to isprati i kaze ti :" e sad majstore kada ne znas lepo da se ponasas i kritikujes ALI NA ZDRAVIM OSNOVAMA - VEC VREDJAS sad ces lepo da ides u gulag da okopavas krompir na stenovitom podrucju i cekas da iznikne".
Dakle prvo nauci da se lepo ponasas i kritikujes na smislen nacin postujuci sagovornika,a ja cu onda da zaboravim uvrede koje podrazumevaju oblizivanje mojih testisa.
Yopa:
Da, da, bio zanimljiv lik taj Staljin.
Jok i nije...

Da si procitao njegovo delo (iz 1951 cini mi se) kada je napisao da ce Balkan robovati anglosaksonskom kapitalistickom smecu ukoliko se balkanski narodi ne udruze i formiraju socijalisticku konfederaciju,bilo bi ti jasno zasto je on za mene heroj.
DellBoy011:
Pa koji je ovaj fudbaler iz profila? Gde igra?
To je bio sarkazam glupi covece.Jel znas ti sta je sarkazam?! Lepo ja rekoh - ono sto desnicari najvise mrze je inteligencija.
[quote="Победносцев'']Ko je bre nepozeljan? Rusija je sad jedna fina, krstena zemlja gde bi takve poput tebe odmah smestili u psihijatrijsku bolnicu. Tamo bi nasao mnostvo Iljica-Lenjina, Trockih i inih i sit bi sa njima mogao da pretresas osnove marksizma-lenjinizma.
Ma to su... kako ono bese? gubitnici tranzicije i lumpenproletarijat[/quote]

A jel??? Kako onda objasnjavas da je Staljin najpopularniji drzavnik vec decenijma.Pogledaj istrazivanja ruske gazete - cak ga i Putinove pristalice smatraju licnoscu broj jedan.
70% ljudi - ne laze! 
Inace KPRF je druga partija po jacinu u Rusiji sa preko 8 000 000 staljinista!
Ono za sta se ti zalezes u Rusiji ne postoji,pa nije Putin budala.Covek je bio KGB-ovac a njegov deda Staljinov kuvar!
Ja mislim da si ti najveci gubitnik jer to za sta se ti zalazes za program Solzenjicina i ostalih...to ne pije vodu nigde - iz Rusije je proteran,a i amerikanci su ga se odrekli kada je poceo da palmudi o podrsci Frankovom fasizmu u spanskom gradjanskom ratu.