Skoda Superb vs Passat vs Talisman

Superb nudi dosta više od Passata sa kojim deli mehanika I sasiju ..Zadnji model se jako porimakao i tu nema neke razlike u kvaliteti .. Uz razliku u ceni od oko 20% ,Superb daje i dosta više opreme .. Tako da za cenu obicnog passsata mozete dobiti top opremljenu Superb .. Meni je tu matematika jasna

Secam se kad sam jednom (i nikad više) kupio novog passata tamo negde 2001 .. Posle par godina sam trebao da zamenim diskove i u VW tad su mi rekli oko 130-150€ komad ne secam se tacno .. Odem do skode i isto to za 100€ .. Isto je I sa menjacima bilo za npr Pola 1,4 16v kojem polovan menjac nisi mogao da nađeš a kad ga nađeš kosto je 600-700€ ,
polovan od Seata ili Skode za 1/2 cene . .Samo je trebalo imati kode menjaca koje pasu 😀

Da Skoda je odlicna,dosta paketa opreme
A moze posjedovati panoramu,LED MATRIX tehnologiju,el otvaranje i zatvaranje gepeka,R19 felne,Grijaci sjedista,alcantara tapaciri,gepek najveci u klasi...rikverc kamera,front assist..realno dobije se bas puno a moze sluziti dosta dugo
Nisu sve kod jeftinijih se ta razlika oseti dosta I u mareijalima i u vožnji ali ove skuplje su jako blizu .. Kao I sto se VW primakao Audiju u skupljim modelima ..

Posto je SuperB predugacak onda glasam za Pasata.
Talisman mi kao francuz nije u konkurenciji jer elektronika im nije jaca strana i moj drugar elektronicar se jezi od njihovih tankih zica. E sad para busi gde burgija nece pa ih dosta naroda uzima i zbog povoljnije cene.

Back