Skočio sa Pančevačkog mosta

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Rastrojeni Beograđanin (51) pokušao je da se ubije skočivši večeras oko 20 časova sa Pančevačkog mosta.

Kako nezvanično saznajemo, nešto posle 20 časova muškarac je naglo zakočio, parkirao svoj automobil marke "dačia" na početku mosta u smeru ka Pančevu, a zatim izašao iz kola i trčeči preskočio ogradu mosta.

Jedan od očevidaca pozvao je policiju i Hitnu pomoć, a rečna policija koja je brzo reagovala, uspela je da izvuče nesrećnog čoveka iz vode.

Pošto je davao znake života, bez vidnih telesnih povreda prevezen je u Urgentni centar.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/316872/Skocio-sa-Pancevackog-mosta

here we go again...

Sve što političari zaseru u zemlji to rečna policija skuplja kao socijalne slučajeve u vodi...

Ne videh Dačića da je dao makar tapšanje po ramenu ovim ljudima, ali zato zapošljavao manekenke sa mosta i onu što je na kazančetu izborjala 220 iljada pošteno zaradjenih evra radom u inostranstvu... Ma samo što nisu rekli da je kliktao na internet banere pa zaradjivao...
Čak i onaj deda doušnik dobio 12 pemzija, imao 70 godina a napadač pošte 35 pa deda bio duplo jači dva dana pred deljenje penzija...

A o rečnoj policiji ni reč... treba bre ulaziti u ladnu vodu... reka je to... oće da povuče...

Dinkiću Mladjane, potpiši ti blagoš nama još neku kompaniju...
I kandiduj se čista obraza s svojim drugarima...
Samo ti nama tako slinav da živiš i grokćeš mi ćemo na most...
Evo Djilas napravio most većeg kapaciteta iako Djindjić nije hteo da baca pare...
a kune se ovaj u njega kad se uključe kamere...

a ti rečna policijo skači i mrzni se dok se ovi zajebavaju sa nama njihovim glasačima

Poslednja izmena:
Samo teška budala može da zaokruži bilo kog političara više makar pod izgovorm da će glasati druga budala umesto tebe...

Nek uvedu policijski čas, nek daju bonove za hleb, mleko, ulje, brašno, šećer, kafu i deterdžent
i svi nazad u stanove ili na posao ako neko živ još uvek ide tamo...

Poslednja izmena:
zasto je ovo politika...porodicni problemi,problemi na poslu..ne zna kako da ih resi nagomila se to..misli da ce se tako svima osvetiti i sebe resiti"ma odo ja u k...ac" a treba se nahe..a ti majke i svojima i onima na poslu!!

p.s drago mi je da je ziv..ipak je namerno i svesno izabrao most znajuci da ce da ga pokupe zivog...

Poslednja izmena:
Pohvalio ih je kada je zimus obilazio Rečnu policiju. A, samoubicama je poručio da nadju drugu lokaciju umesto Brankovog mosta :confused:

Pa nek pošalje onu manekenku spasiteljku da patrolira?
To joj službena dužnost...

Evo ja sam isto u kritičnoj masi i bar da vidim lepo žensko lice za kraj pre nego zatvorim oči i napravim lastu.
Nema tu šta da se stoji i razmišlja, samo se setiš gde si radio i zašto si dobio otkaz, zašto ti je porodica gladna, šta ti kažu na Zavodu za zapošljavanje, šta su rekli na Dnevniku2 koliko je ljudi štrajkovalo, šta su rekli na B92 koliko ljudi u Beogradu bez posla, setiš se kako te privatnik pogleda kad mu zatražiš da uzme tvoju radnu knjižicu da lupi pečat firme, prisetiš se da si utvrdio u Nemanjinoj da ti ni staž nisu uplatili, smrkne ti se kad priznaš da dve trećine Beogradjana opstaje na roditeljskim penzijama koji na taj način plaćaju komunalije, sebi lekove a deci i unucima hranu i odeću... Pa bar da vidim tu manekenku za kraj dok prelazim ogradu za laku noć Srbijo...

U dnevnim novinama pisalo kako je broj kancera u Srbiji u velikom porastu,
da oboljeva i muško i žensko i staro i mlado i premlado...
Kunu se mnogi da je to od NATO prijatelja, poneko doda da je i od Černobila,
nadoveže se još neko da je zbog aditiva u hrani...
... a svi zaborave da je od stresa i egzistencijalnog straha narušen metabolizam.

Da živiš bez stresa znači da živiš normalno a nemaš pojma šta će sutra da ti donese.
Jedina uteha onima što su kao neki šefovi po prodavnicama ili trafikama pa se tokom dana istresu na radnike

Poslednja izmena:

Back