црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Кад имаш своје паре и скроз си употребљива,нормално да је тако.ja nemam brak, ali imam skladan zivot sa ex na dve adrese
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад имаш своје паре и скроз си употребљива,нормално да је тако.ja nemam brak, ali imam skladan zivot sa ex na dve adrese
jel ima uopšte ovde (na ovom pedefetu) ljudi koji imaju skladan, normalan brak...?
jel ima uopšte ovde (na ovom pedefetu) ljudi koji imaju skladan, normalan brak...?
ok, dežurna motka može da zaključa svaku temu koju kako eternalče otvori...
misim ne zbog mene, nego su bezveze
Par mladih zena mnogo cesce govore o svom braku, vise veruju partnerima, ocekivanja su im nerealna i smesna ali to i jeste car mladosti, tako i treba, biti glup, biti mlad i biti srecan.
Zene srednjih godina koje su jos uvek u braku (nema ih mnogo na forumu) dosta realno i iskreno govore ne samo o muzu vec cak i o deci, o sebi, o svom zivotu. Ako te neke srednje godine imaju ikakvu prednost to je ta da je zena tad sigurna u sebe i da zna da razloga za stid nema.
Starijih zena ovde nema (forum je dom vecno mladih) ali da ima, one bi nas obavestavale kako je jutros muz opet prosuo mrve po podu i nije odneo smece van, kako je zaboravio popiti lek i kako je ispustio peskir na pod, kako je preverao jos kao mladu devojku da se uda a ona je imala toliko boljih prilika... Onda bi prekinula pisanje da ga pokrije cebetom jer je uz tv opet zaspao u fotelji, jest da je staro dzangrizalo ali ne moze dopustiti da se prehladi.
I sad... Sve zavisi ko u koga gleda.
Mladi su starijim naivni i glupi, stariji su mladima nemoralni pa cak i perverzni, jedni drugima su i strani, a koliko juce jedni i stariji parovi su bili isti kao mladi danas a vec sutra ce mladi skoro potpuno isto razmisljati kao stariji danas.